Innehåll
 
- Carpe diem
- Dubbla premiärer
- Badbollsrull
- Jordgubbsnjutning
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
  
 
Man kan få för mycket av allt.
  
 

Otack är världens lön.
 
 
Citatet
 
 
"What lies behind us, and what lies before us are tiny matters, compared to what lies within us."

Vad som finns bakom oss och vad som finns framför oss betyder väldigt lite jämfört med det som finns inom oss.

- Ralph Waldo Emerson
Carpe diem
 
Hinner du med att stanna upp och glädjas åt allt det fina som finns runtom dig? Hann du gå ut i vitsippsbacken innan de hade blommat ut? Tar du dig tid att stanna och lukta på syrenerna som nu doftar underbart och så vidare? Om inte vad är det du har så bråttom till?
 
Ta chansen när den kommer och om den inte kommer får du istället skapa chansen. På min dotters konfirmation som var för någon vecka sedan hade vi bestämt att grilla. När det väl var dags så kunde inte vädret definieras som "Perfekt grillväder", men det gick att skapa okej grillväder genom att att grilla med paraply. 
  
Här kommer två utmärkta chanser som jag hoppas att du tar. 
 
1. Premiärerbjudande på min nya bok "Vacker utan Photoshop & Botox - den verkliga "må bra boken".
2. Öppna kurser i Friskt Ledarskap för dig som är chef, ledare eller liknande.  
 
Vacker utan Photoshop & Botox
   
 
Äntligen är det dags för bok nummer 4. När jag startade att skriva den under hösten så var det meningen att det skulle bli en uppdatering av min första bok "Passar mig, passar mig inte, ...", som nu är slutsåld (men finns som e-bok på www.personbasta.se). Väldigt snart insåg jag att nästan allt skulle vara nytt i boken och valde då att skriva en helt ny bok som ändå har samma intention som min första bok, dvs praktiska råd som får läsaren att må bra eller till och med strålande.
 
Premiärerbjudande du får chansen att redan nu göra en mycket förmånlig förhandsbeställning. Köp 2 betala för 1 = 200:- = 50% rabatt på Bokuspriset. Den extra boken blir perfekt att ge bort till någon du tycker om. Skicka ett mail till erbjudande@personbasta.se med kontaktuppgifter så skickas boken till dig så fort den kommer från tryckeriet den 1 juli. Om du istället vill ha två olika titlar kan du byta ut ett ex mot Lucky Loser och lära dig mer om mental tuffhet. Vi återkommer och bekräftar din beställning.
 
För dig som är chef kontakta mig för ett bra erbjudande om du vill ha boken som en sommarpresent. Om du är chef eller ledare är säkert även nästa erbjudande värdefullt för dig.
 
 
Efter att gett kurser i Friskt ledarskap internt till olika bolag startar vi nu med öppna kurser. De närmast planerade kurserna kommer att ges på Stenungsbaden och Clarion Hotel Stockholm. Läs mer om kurserna här >>.
    
 
Badbollsrull 
Detta är en av övningarna du hittar i Vacker utan Photoshop & Botox, den återfinns i sidorna som hjälper dig till en bra hållning och går ut på att komma åt den stödjande och roterande musklerna i bålen. Så när det snart är dags för härliga dagar på stranden, kan du enkelt kombinera detta med lite nyttig träning. Sätt en boll mellan dina fötter, lyft upp dina fötter från marken och snurra bollen från sida till sida. Om du tycker att övningen är jobbig så kan du låta bollen vara kvar i marken och då mer rulla den från sida till sida. Det är lättare att låta den rulla ju större bollen är.
 
 
 
Jordgubbsnjutning
 
 
Nu börjar jordgubbarna komma. Även om priset nu är runt 60:-/kg jämför det med hur mycket du betalar för godis, kakor och liknande per kg. Dessa produkter har ofta mycket högra kilopris och är dessutom mycket sämre, så passa på att njuta av jordgubbarna nu när de finns och spara hellre in på annat.
 
Ingbritt Wahlqvist som är en av läsarna till nyhetsbrevet, blev inspirerad av avslutningen på nyhetsbrevet "Skapa en bra dag". Hon skickade mig denna bild som hon gjort. Stort tack och det är alltid roligt när tankar och idéer kommer till användning.
 
 
Skapa en bra dag,
 
Jan Tern
  
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande:
 
0768-147080 begin_of_the_skype_highlighting            0768-147080      end_of_the_skype_highlighting
 
Personbästa Förlag & Event AB  www.personbasta.se