Beste ,
 
 
Zoals jullie weten heeft Bart Birkhoff een moeilijk jaar achter de rug.Ondanks dat het gelukkig weer een stuk beter met Bart gaat heeft hij toch besloten om af te treden als voorzitter.De reden voor deze beslissing, in Bart zijn eigen woorden vind je hieronder.Allereerst willen we Bart natuurlijk hartelijk danken voor zijn inzet en wij wensen Bart ook veel succes bij zijn verdere herstel.Tijdens de aankomende ALV kunnen jullie persoonlijk afscheid van hem nemen als voorzitter maar hem verwelkomen als enthousiast lid.
 
Om de continuïteit van de vereniging te waarborgen zijn we op zoek naar een kandidaat voorzitter of penningmeester.(Jacques van Houtert is al bereid een van deze twee functies in te vullen.)Tevens zijn wij nog steeds op zoek naar een enthousiaste evenementen coördinator.Hans Zuidema is bereid om beide functies persoonlijk toe te lichten.Je positieve reactie gaarne voor 10 december aanstaande rechtstreeks sturen aan hanszuidema@outlook.com
 
Mochten we op  beide functies geen positieve reactie ontvangen zal de aanstaande ledenvergadering worden gehouden in het kader van het opheffen van de officiële vereniging en hoe we eventueel in afgeslankte vorm verder kunnen gaan.
 
 
Persoonlijk bericht van Bart Birkhoff
 
Quote
 
Beste leden van OCL,
Tot mijn grote spijt stop ik aan het einde van dit jaar als voorzitter van OCL.
Zoals jullie wellicht bekend is, heb ik een rechter onderbeen amputatie gehad en dat heeft mijn leven erg veranderd.
Gelukkig kan ik mij nu weer met een prothese redelijk bewegen en auto rijden. Ook heb ik een aangepaste MG-F uit 2002, dus een young timer. Ik wil zeker lid blijven van OCL, maar niet meer als voorzitter. Dat is me te zwaar.
 
Unquote
 
 
Met vriendelijke groeten,
Bart Birkhoff
Anja Ikking
Jacques van Houten
Hans Zuidema
 

FEHAC lidnummer 2016350
 
Bezoek onze website om naar de website van een sponsor te gaan.