Nieuwsbrief
Facebook icon Vind ik leuk
Miss Coast Belgium

Beste lezer,

Ook tijdens de tweede helft van de zomervakantie zijn de finalistes Miss Coast Belgium 2015 druk in de weer geweest. U leest er meer over in deze nieuwsbrief!

Veel leesgenot,

Charline Declercq
Voorzitster VZW Miss Coast Belgium


GLAMOURDAY

De Glamourday, een evenement waar alle finalistes steeds reikhalzend naar uitkijken. Het event vond plaats op zaterdag 25 juli en vatte aan op de Wellington Golfbaan te Oostende. Hier kregen de dames een initiatieles in de golfsport. In de late namiddag trokken de dames richting bistro / resto Charles Lindbergh in Oostende. Gezien bij de glamourday de nodige standing hoort, gebeurde de verplaatsing met een colonne Porsche wagens. Na een aperitiefje, enkele foto's met het mooie decor als achtergrond, werden ze nog kort geïnterviewd. Vervolgens zette het gezelschap de reis verder met als bestemming restaurant Havana Club in Blankenberge waar we met een lekkere barbecue de leuke dag konden afsluiten.

halvefinale halvefinale
halvefinale halvefinalehalvefinale


ZOMERTOUR

Op dinsdag 11 augustus ging er opnieuw een zomertour door en dit in de Floréal Club in Blankenberge. Tijdens de maand augustus waren er ook een aantal zomertours gepland waar onze finalistes défileerden in beachwear van Nickey Nobel en kledij van Jane & Joe. De show die ze telkens brachten werd afgewisseld met een aantal danschoreografieën en met een persoonlijke voorstelling van onze dames. Dit jaar waren we ook te gast in Heist op "De Bolle" met onze zomershow. De laatste zomertour aan de kust was zoals traditioneel het optreden op de Sint-Bernardusfeesten in Nieuwpoort.

floreal halvefinale
halvefinale halvefinale
halvefinale
halvefinale


JANE & JOE BEACHDAG

Op zaterdag 8 augustus ging de 2de Jane & Joe beachdag door. De dag startte met een fotoshoot in de kledij van Jane & Joe door fotograaf Di Fausto. Vervolgens liepen onze finalistes een modeshow in de collectie van Jane & Joe op Karma Beach in Blankenberge. De dag werd afgesloten met een bezoekje aan de Lustige Velodroom. Daar konden onze finalistes zich naar hartenlust uitleven op de verschillende grappige fietsen.

Angel Angel Annelien Axelle Celine Karen LauraD Laura M Leen Lene Louna Luna Melina Sharon Shirley Tailina Tatjana
Tatjana Tatjana
Tatjana Tatjana Tatjana


KYLIE VERMEULEN, WINNARES MISS ITEM AWARDS 2014

Tijdens de finale van Miss Coast Belgium 2014 won Kylie Vermeulen de Miss Items Award! Het resultaat is een prachtige fotoreeks geworden, hieronder een kleine selectie.

Tatjana Tatjana
Tatjana
Tatjana Tatjana


EEN BLIK OP DE AGENDA VAN DE KOMENDE WEKEN

Komende weken staan nog diverse activiteiten gepland. Hieronder het volledige overzicht:

September 2015

  • Zaterdag 19 september: 14u, zomertour op Jaarbeurs Gent, Flanders Expo
  • Zondag 20 september: activiteit Movebrugge

Oktober 2015

  • Zondag 4 – zondag 11 oktober: Reis naar Limak Limra, Antalya, Turkije

November 2015

  • Zaterdag 7 november: Finaleshow Kursaal Oostende

SPONSOR IN DE KIJKER: NICKEY NOBEL BEACHWEAR
www.nickey-nobel.com

Nickey Nobel

Nickey Nobel is een badmode-merk voor alle gezinsleden. Zwem- en badmode voor dames, heren en kinderen in alle leeftijdsgroepen. Nickey Nobel combineert vrolijke prints met solide hoogwaardige stoffen.

Dames

Nickey Nobel heeft een brede productrange met de perfecte badmode voor elke vrouw. Van eenvoudig tot chique en van sportief tot vrouwelijk. De basics badpakken staan bekend om de comfortabele pasvorm. De basiscollectie is verkrijgbaar in de kleuren Navy, zwart en turquoise. De basiscollectie kan daarom gemakkelijk worden gecombineerd met onze nieuwe wintercollectie.

Dames / Meisjes

Leuke bikini's, badpakken, comfortabele en trendy tankini's, Nickey Nobel heeft een breed assortiment producten in verschillende stijlen voor moeder en dochter.

Mannen / Jongens

Nickey Nobel biedt een breed scala van zwemshorts en boardshorts voor mannen en jongens. Verschillende stijlen zijn beschikbaar voor vader en zoon.

Sales by Wim Callant 0476/312 415
wimcallant@yahoo.com

Nickey Nobel Nickey Nobel Nickey Nobel Nickey Nobel
Nickey Nobel Nickey Nobel


EN TOT SLOT VAN DEZE NIEUWSBRIEF

Wij houden u uiteraard verder op de hoogte van al onze activiteiten via deze nieuwsbrieven.
U kan voor alle informatie en inlichtingen ook terecht op onze website www.misscoast.be.


Nicky Nobel starplus redpoint limak
nieuwpoort mediatopper movebrugge jerodesign
Garage Billiau Garage Billiau movebrugge