Unsubscribe / Change Profile
Сподели: 
 
Изложение и конференция "Интелигентни градове" за Югоизточна Европа
 
27-29 март 2017 г., София
 
Здравейте,
 
Не пропускайте да се регистрирате за безплатно посещение на изложението Smart Cities (27-29 март). В София, ИЕЦ, Зала 5 ще Ви очакват нови решения и технологии за сградна и домашна автоматизация, интелигентен транспорт, локализационни услуги, BIM решения и мн. др.
 
Паралелни събития:
 
- Save the Planet (управление на отпадъци и рециклиране)
 
ИЗЛОЖЕНИЕТО
 
 
Водещи компании от 16 държави ще бъдат сред участниците.
 
Automation+ може да проектира всички системи за управление на вашата сграда или дом. Фирмата е в партньорство с водещи компании в областта на сградната и домашна автоматизация. По време на изложението Smart Cities ще представи решения, които улесняват ежедневието и работата ни, като същевременно спестяват енергия и средства.
 
Интервю с г-н Стоян Иванов, управител на фирмата
 
Г-н Иванов какъв ще бъде акцентът на Вашето участие? Какви решения предлагате на клиентите?
 
Automation+ е разпознаваема на българския и европейския пазар като системен интегратор на домашна и сградна автоматизация. Екипът ни има повече от 10-годишен опит в изграждането на интелигентни системи за осветление, отопление, климатизация и съвременни решения за аудио/видео дистрибуция. Компанията е сертифициран „KNX advanced level“ партньор, който стриктно следва всички процедури и стандарти за създаването на висококачествени крайни решения за домашна и сградна автоматизация. В стремежа си да задоволим всички изисквания на нашите клиенти, ние предлагаме не само стандартни решения, но изпълняваме и строго индивидуални проекти, като създаваме собствени хардуерни и софтуерни разработки. На изложението ще демонстрираме някои от нашите нови продукти като Apple Homekit Bridge, Sonos Gateway, Inteligent lighting system, които работят съвместно в интелигентния дом. Целта на домашната и сградна автоматизация е да създаде комфорт, лукс и енергийна ефективност. Компанията предлага 5-звездни решения за домове, офиси, хотели, болници и други. Партнираме си с водещи международни фирми, предлагащи топ продукти за интелигентна автоматизация.
 
Защо сградната и домашна автоматизация навлиза все повече в ежедневието ни?
 
В света на глобалната комуникация автоматизацията започва да навлиза все по-бързо във всяка сфера на човешкия живот. Но това все още не е достатъчно. Ако в момента вие използвате вашия мобилен телефон за контролиране на отоплението и осветлението във вашия дом, критиците ще кажат, че това не е достатъчно. Истината е, че интелигентният дом трябва да притежава и доза изкуствен интелект, да се самообучава и винаги да бъде една стъпка в решенията си пред вас.
 

 
КОНФЕРЕНЦИЯТА
 
6та Международна конференция за интелигентни градове, 29 март:
  • Проект Дигитален преход с координатор Софийска община - дигитализация на здравните и социални услуги; електронно управление и градското планиране  
  • Трансформация на градовете за дигиталната ера - SAP
  • Интернет на нещата за Smart Cities - ДАВИД Холдинг
  • Италианския консорциум Иннова - дигитално решение за разделно събиране на отпадъци
  • Watify - модернизиране и дигитализация на малките и средни предприятия   
  • Развитие на Smart Cities модели в Румъния
Подробна информация за лектори и резюмета по темите в Програмата
 
 
Не пропускайте!  Актуални новини от сектора: Бюлетин
 
Присъединете се!         
 
Лице за контакт:  Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
 
 
 
 
Клъстер София град на знанието обединява усилията на бизнеса от интензивните на знания сектори с община, научни институти, развойни, образователни и финансови организации за превръщане на град София от традиционна административна столица в Интелигентен град.

Ядрото на Клъстера е изградено от мрежа взаимосвързани фирми - производители и доставчици на продукти и услуги в областта на информационните технологии (ИТК инфраструктура, софтуерни решения, бази данни, информационни системи и др.) и в областта на бизнес услугите.
**********************************************************
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".