AMGEN Singelloop Breda
30 september 2015
  
Drie...twee...één...START!
  
Breda is er klaar voor... jij ook?
 
Het lijkt wel of heel Breda meedoet met de Singelloop. In en rond de stad lopen de deelnemers nog hun laatste training. Op het schoolplein, op het werk, bij vrienden is deze week de meest gestelde vraag 'Doe jij zondag nog mee?'
 
Vol verwachting, ambitie, zin en spanning staan we te springen tot het startschot klinkt. Dan op weg langs de mooie singels, de historische binnenstad, tienduizenden supporters, tientallen muziekbands, de vrijwilligers met hun enorme inzet.
 
En dan...het laatste rechte stuk, de Grote Markt op. Duizenden enthousiaste mensen klappen ook voor jóu! De enorme finishboog staat er voor jou, voor jóuw volbrachte 5 kilometer, 10 kilometer, halve marathon of Familieloop.
 
Geniet ervan!
 
 

Na-inschrijven op 3 en 4 oktober
 
Meedoen kan nog steeds
Natuurlijk kun je nog meedoen! Na-ischrijven kan in het Stadskantoor aan de Claudius Prinsenlaan, naast de startlocatie op:zaterdag 3 oktober tussen 12.00 en 15.00 uur en op zondag 4 oktober vanaf 9.00 uur.Op de website vind je meer informatie over na-inschrijven

Bereikbaarheid en parkeren
 
Centrum

De Amgen Singelloop Breda is een evenement van grote omvang. Om de veiligheid van de lopers en toeschouwers te garanderen, is de binnenstad op de dag van het evenement per auto niet tot nauwelijks bereikbaar tussen circa 06.00 en 18.00 uur. 

 Aan binnenstad-bewoners is per brief extra informatie verstrekt over de toegankelijkheid van het centrum. Op de website vermelden we hier ook informatie over.

Auto

 Als je met de auto komt, dan kun je parkeren op diverse parkeerplaatsen buiten het centrum. 

Fiets
Woon je in Breda? Kom dan op de fiets! De fietsenstallingen het Turfschip en de Oude Vest zijn vanaf 09.00 uur open. Daar zijn ook kluisjes om waardevolle spullen op te bergen. Ook fietsenstalling Haven is vanaf 09.00 uur open en bewaakt.
 
 
 

Singelloop bedankt!
 
Eigen plein
Sinds vanochtend, 30 september, heeft de Bredase Singelloop een eigen plein! Het Singellooppein staat bij Visio Onderwijs Breda, een school voor leerlingen met een visuele en verstandelijke beperking.
 
Het geld is bij de Singelloop 2014 bijeen gebracht door de hoofdsponsor van de Singelloop, AMGEN, en door ABN AMRO, sponsor van de Familieloop. Daarnaast doneerden vele deelnemers vorig jaar een klein of groter bedrag voor dit waardevolle plein.
 
In beweging
Rachel Kemperman, locatieleider van Visio Onderwijs Breda: ,,Ik ben ontzettend blij met het vernieuwde schoolplein. Het is heel mooi om te zien hoe leerlingen genieten van de nieuwe faciliteiten en uitgedaagd worden om in beweging te komen, letterlijk en figuurlijk!'' Het voltallige Singelloopbestuur genoot met volle teugen van de opening, samen met de medewerkers, kinderen en hun ouders.

Topatleten aan de start
 
Snel parcours
Het Bredase stadsparcours is snel, zo bleek op de halve marathon in 2014. Zouden de toplopers de halve marathon in deze jubileumeditie wél net onder 60 minuten volbrengen?

In de pers zijn de kansen van de mannen en vrouwen topatleten al besproken...

4 oktober, de ontknoping van het jubileumjaar!
 
We worden 30 jaar en we trakteren!
Houd je digitale brievenbus in de gaten, wordt vervolgd.
 
Blijf op de hoogte van nieuws, de jubileumactiviteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters. Volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl