WELKE (TIJD)LIJNTJES KNOOP JIJ AAN ELKAAR?


Ook deze keer maak ik graag weer een noot vooraf. Toen ik op 30 december jl. deze tekening maakte en de eerste "energie-download" voor de maand mei deed, ervaarde ik datgene wat ik waarnam als heel ongeloofwaardig. Daarom schreef ik erbij dat ik in april nog maar eens moest overwegen of ik een nieuwe tekening zou maken. Ook nu blijkt weer dat het leven vooruit geleefd wordt en achteruit begrepen. De realiteit is namelijk dat we nu middenin datgene zitten, wat toen nog onmogelijk en ook absurd leek.

Mei zou zomaar een verwarrende maand kunnen worden. Het is of de tijd een tijdje stil heeft gestaan. Inmiddels is er op de achtergrond een hele nieuwe energiematrix en bijbehorend tijdsframe ontstaan, terwijl ook veel van wat bij de oude tijdslijnen hoort nog actief is. Zo hebben we te maken met een oud en een nieuw dat nog niet verbonden en/of gesynchroniseerd is, waardoor de verschillende dimensies "ongeorganiseerd" door elkaar gaan lopen. Mogelijk geeft dit het gevoel, dat je in twee werelden leeft. In interactie kan het zelfs onduidelijk en vaag zijn wie nou eigenlijk vanuit het oude vertrouwde of juist vanuit de vernieuwing acteert. Dit zorgt zowel voor hilarische als ook voor tenenkrommende situaties. De kunst is om in die gevallen mild en vergevingsgezind te zijn naar jezelf en anderen. Deze chaos is nodig om in een nieuw evenwicht terecht te kunnen komen.

Het is alsof je een nieuw (energetisch) jasje krijgt waar je echt wel even aan moet wennen. Dit "kostuum" met alles erop en eraan hoort bij de cultuur waar je in terecht gekomen bent. Je hebt dit nodig om (op een veilige manier) toegang te krijgen tot nieuwe bewustzijnslagen. Er is veel nieuw(s), waarbij je ook nog steeds terug kan vallen op een bekende basis. Je zal in staat zijn om hogere geluidsgolven en trillingen waar te nemen. Soms zal dat letterlijk of figuurlijk pijn aan je oren doen. Dit hoort bij het gewenningsproces. In aanvang heb je geen idee wat deze te betekenen hebben. Gaandeweg ontwikkel je de benodigde competenties, zodat je de juiste vertaalslag kunt maken. Let ook op je dromen in deze periode. In de nacht zullen er geregeld nieuwe updates zijn en wordt de benodigde kennis en kunde geïntegreerd. Dit is een essentieel proces om op een gewenste en ook prettige manier jouw levenspad te vervolgen.

Probeer om je kruin open te houden, mee te geven en flexibel te zijn in deze stroom van veranderingen. Pas dan kunnen zij indalen en zich zetten. Er ontstaan in jou en om je heen ook nieuwe vormen. Je weet op voorhand niet of je daar iets mee wil en wat je er van vindt. Als je er geen klik mee hebt, dan hoef je er in de basis ook niets mee. Word je echter door iets "geroepen", bundel dan je kracht en ga er voor de volle 100 % achter staan. Blijf dicht bij Jou, bewaak jouw begrenzing en zorg goed voor jezelf. Het is de bedoeling om jouw eigen ruimte volledig in te nemen en te benutten. Laat je niet verleiden om (te) veel met anderen bezig te zijn. Stuk voor stuk wezenlijke aspecten die in in deze maand om extra aandacht vragen. Door het maken van verrassende connecties, zal de lemniscaatvormige beweging die al langere tijd geleden onderbroken is geraakt, op termijn weer in ere hersteld worden. Verwacht echter niet direct resultaat; dat zal pas later dit jaar manifest worden. Het gaat nu vooral over overgave, ervaren en voelen voorbij de angst. Zo kan het multi dimensionale bewustzijn verder groeien.

Al met al een periode waarin er invulling gegeven wordt aan een heel oud, kinderlijk weten dat vanuit de diepte omhoog komt en het levenslicht mag gaan zien. Dat wat op de achtergrond stond, komt naar de voorgrond en omgekeerd. Ook al voelt het soms als zwevend of zwaar geschut; de uitnodiging is juist dan om niet op de vlucht te slaan. Het is de bedoeling om in het hier en nu te blijven en op die momenten een extra grondende beweging zowel in de richting van de aarde als het universum te maken. Blijf vooral trouw aan het verlangen om jouw Licht op een grootsere manier te ontsteken en je hart verder te openen voor de oneindige en onvoorwaardelijke liefde die er is. Een dappere en verhelderende maand mei toegewenst!


CONSULTEN EN WORKSHOPS LIVE OF VIA ZOOM OF SKYPE
Ook in deze tijd ben je van harte welkom voor (lichaamsgerichte- en adem-) coaching, readingen of opstellingen. Ik werk op mijn locatie met in acht neming van de richtlijnen van het RIVM. Daarnaast zijn consulten via Skype, Telefoon, Zoom of Facetime mogelijk. Weet dat opstellingen en energiewerk ook prima via de digitale weg kunnen. Voor het maken van een afspraak kun je me mailen (info@coach-inn.nl) of bellen (033-4451480).


WORKSHOPS EN TRAININGEN
Er staan voor mei, juni, augustus en september verschillende leuke workshops en trainingen gepland. Je treft deze in de agenda op de website. Hoewel het natuurlijk nog wat ongewis is of deze ook daadwerkelijk (in de beschreven vorm) op de geplande data door kunnen gaan, is de inschrijving "gewoon" geopend. Mocht je interesse hebben in een van de activiteiten en voornemens zijn om deel te gaan nemen, dan wil ik je vragen om je toch vast in te schrijven. Dit verplicht je nog nergens toe. Ik weet in dat geval echter dat je meer dan belangstelling hebt en houd je apart op de hoogte over het al dan niet doorgaan van de betreffende workshop of training en eventuele alternatieven. Daarnaast word je bij een eventuele verplaatsing opgenomen in de mailinglist voor een datumprikker, zodat je invloed uit kunt oefenen op een nieuw te plannen datum.


20 MEI: VORIGE LEVENS SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN (LEVEL 2)
In de workshop "Vorige Levens Systemisch en Energetisch Bekeken" worden zowel systemische als energetische oefeningen aangereikt om oude, belemmerende celherinneringen te transformeren zowel voor jezelf als ook in de begeleiding van anderen.


10 JUNI: ADEMINTERVENTIES-INN-COACHING (LEVEL 2)
Tijdens de workshop "Ademinterventies-Inn-Coaching" doet de deelnemer kennis en vaardigheden op om tijdens coachgesprekken ademgerichte interventies te kunnen doen die effectief en ondersteunend zijn aan veranderingsprocessen. Door met elkaar te oefenen kun je zelf ook "op adem komen". In de workshop wordt gebruik gemaakt van de vorige maand gelanceerde Innergy Waters remedieserie "Op Adem Thuis-Komen". Deelnemers aan de workshop ontvangen bij de aankoop van deze set € 25 korting.


24 JUNI: TRANSFORMATIEWIEL
Het Transformatiewiel op 24 juni is een op het sjamanisme gebaseerd ritueel met een eigentijds karakter waarbij iedere deelnemer aan een persoonlijke (levens)vraag werkt. Gedurende de dag worden er met verschillende creatieve, lichaamsgerichte, systemische en energetische werkvormen vier windrichtingen doorlopen (oost, zuid, west en noord), die elk staan voor een specifieke fase in een transformatieproces. De opgedane ervaringen zorgen voor andere perspectieven waardoor een nieuwe richting ingeslagen kan worden....


NETFLIXTIPS VAN DE MAAND
Ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar naast dat ik heel hard gewerkt heb aan mijn nieuwe Innergy Waters remedieserie en de training "P.S. Je wordt Thuisgebracht" die op 10 september a.s. van start gaat, heb ik voor mijn doen ook wat meer Netflix gekeken. Een ideale manier om gelijktijdig Wikke, mijn rood-witte poezenmaatje, uitgebreid te aaien en te knuffelen. Ik vind het niet altijd gemakkelijk om pakkende series te vinden. Gelukkig ontvang ik de laatste tijd van iemand waardevolle tips; waarvoor dank! Voor diegene die daar ook "last" van hebben, hierbij een paar suggesties met links naar de trailers van de series die ik de moeite waard vond: Atiye - the Gift, UnOrthodox, Messiah, Luna Nera (Italiaanse trailer) en The Protector. Veel kijkplezier! Mocht er nog iemand leuke kijktips (series en documentaires) hebben; ik houd me aanbevolen!


RECEPT VAN DE MAAND
Omdat er meer thuis gekookt wordt in deze tijd, deel ik twee recepten. De ene is het recept van Roggeballetjes die zowel geschikt zijn als borrelhap als ook kunnen dienen als vegetarische gehaktballetjes. De andere is een Thaise curry van Kikkererwten, Broccoli en Spinazie. Eet smakelijk!Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.