Har du problem att läsa detta mail eller vill se det i din webbläsare                                                     Torsdagen den 13 december 2012
 
Nu kör vi igång! Vårt efterlängtade vinterfiske är äntligen här.
 
Äntligen har vintern kommit, och med den isarna! Nu startar en av de intressantaste säsongerna vi som svenska sportfiskare möter under året. Isfiskesäsongen är något vi verkligen ska njuta av, för det är inte alla platser på jorden som det är möjligt att bedriva ett sådant fiske. Vi är priviligerade. Vinterfisket skiljer sig från årets övriga fisken på många sätt, framförallt är det ett mycket socialt fiske. Man träffar mycket människor på isarna och ofta följer hela familjen med ut. Det är spännande att befinna sig på en is! Och isfisket är bra, väldigt bra. Varje år kommer det upp många bamsefiskar från våra borrhål och det är med spänning vi inväntar vinterns storfiskrapporter.
  
 
Köp presentkort och välj en av dessa varor för 0 kr!
Vi har snickrat ihop ett erbjudande för er som vill köpa presentkort i julklapp åt någon ni känner. För varje femhundralapp presentkorten täcker så får ni välja till en av följande bonusprodukter (till höger) utan extra kostnad (värde upp till 249 kr!). Klicka på bilden så får ni instruktioner för hur ni tar del av detta fantastiska erbjudande. Presentkortet kan inlösas från och med 24/12.
 
 
 
 

Ibland behöver vi unna oss själva en julklapp. När ett sådant här erbjudande dyker upp så uppstår just ett sådant läge. Superpris på flera spömodeller från Savagear! Klicka på bilden så kommer du vidare till webshopen där du kan läsa mer om produkterna och lägga en order! Först till kvarn! 

 
 
 
Nu har vi fått ordning på vintersortimentet. I Stockholm är butikerna proppfulla med vinterfiskeprodukter och under dagen kommer varorna sprida sig till våra andra butiker. Besök någon av våra butiker så att ni kan möta isfiskesäsongen fullutrustade! 
 

 
 
 
 
Vintern är en tid där de korta dagarna gör att mycket av vår tid går åt till att planera nästa pass, nästa säsong, eller rent av reflektera över och minnas de fisken vi bedrivit under året. En stor del av nöjet i fiske ligger i att vi sportfiskare alltid har något att tänka på, alltid något att minnas. Vi är helt enkelt väldigt bra på att inte ha långtråkigt. Här kommer en bild från ett pass som Calle från Lundabutiken sent kommer minnas. Sex dagar i Skräbe med otroligt varierade väderförhållanden. Myspys vissa dagar, andra dagar med väder som gör fisket till en ren och skär utmaning att bara uthärda. Det är alltid värt det! 
 
Calle från Lundabutiken med en av Skräbes härliga sikar! 2.200 gram.
 
KOLLA IN VÅRA ANDRA AKTUELLA KLIPP
 
 
 
NYA MÅL FÖR DITT FISKE i ÅR? VI HAR GREJORNA OCH KOMPETENSEN FÖR ATT HJÄLPA DIG!
 
Våra butiker & öppettider
BeOutdoors SÖDER, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM/NORSBORG. Må-Fr 10-19, Lö & Sön 10-16
BeOutdoors NORR, Valhallavägen 46, STOCKHOLM. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors VÄSTERÅS, Gjutjärnsgatan 5, VÄSTERÅS. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors GÖTEBORG, N. Allégatan 5, GÖTEBORG. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors MALMÖ, Köpenhamnsvägen 5, MALMÖ. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors LUND, S. Esplanaden 20, LUND. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM. newsletter@beoutdoors.se