Een gezegend Pinksterweekend toegewenst voor iedereen!!!
 
Beste/lieve geliefd kind van God,
 
Dit weekend vieren we het Pinksterfeest. Maar weet je ook wat de diepere betekenis is? 
Wist je
 
In onderstaande video ga ik dieper in op de ware betekenis van het Pinksterfeest.
 
https://youtu.be/UL0YcttqkSo
 
Intuïtie en de Heilige Geest
In onderstaande video ga ik in op de betekenis van intuïtie en de Heilige Geest.
Wat is het verschil tussen onze ratio, ons gevoel volgen, ons hart volgen, op onze intuïtie afgaan of ons laten leiden door de Heilige Geest?
In deze wat filosoferende video probeer ik hier een antwoord op te geven en wat inzicht door te geven.
Ik denk dat vooral hooggevoelige mensen hier veel aan kunnen hebben.(video camera had door tegenlicht wat moeite met scherpstellen maar geluid is goed, het is goed zoals het is, imperfect is oke smiley)
https://youtu.be/hcfRhIMKev0
 
 
Waarom gaan hooggevoelige mensen juist vaak in hun hoofd zitten?
Het is mij opgevallen dat juist hooggevoelige mensen vaak erg in hun hoofd gaan zitten. Je zou juist verwachten dat hooggevoelige mensen veel waarden hechten aan gevoel en emotie. Het probleem is echter dat doordat prikkels zo intens en hevig binnen komen dat hooggevoelige mensen de neiging hebben om zich er voor af te sluiten om te kunnen overleven. Men vlucht dan als het ware naar het hoofd en sluit gevoel af.
Het gevolg is echter dat men steeds meer uit verbinding gaat leven en niet goed meer de verbinding met hun eigen ziel, eigen verlangen en eigenwaarde en lichaam kunnen maken. Dat geeft niet alleen problemen met het aangeven van grenzen binnen relaties maar kan op termijn ook voor lichamelijke klachten gaan zorgen. Emoties hopen zich op en kunnen niet weg. Spanning hoopt zich op in het lichaam en kan tot psychosomatische klachten leiden.
Je kunt dan de klachten gaan bestrijden maar daar los je het werkelijk probleem niet mee op.
De werkelijke genezing zit in het samen met Jezus leren omarmen van wie je bent inclusief je hooggevoeligheid en er mee leren omgaan als een gave en geschenk van God. God heeft je zo gemaakt en je bent goed zoals je bent.
Leren je eigen ruimte in te nemen en de regie van je leven samen met God weer in handen gaan nemen.
Het weer in verbinding met je ziel/gevoel en lichaam komen en er mogen zijn.
Jezelf waardevol gaan vinden zoals God je waardevol vindt is de basis van genezing en herstel.
In het traject 'Helende reis met Jezus' help ik je samen met Jezus weer verbinding te maken met de persoon die je werkelijk bent en verbinding te maken met je ziel en lichaam om je eigen ruimte in te nemen die God voor je heeft bedoeld. 
Neem gerust contact met me op om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.
https://agapecoach.nl/
 
Leef jij of word je geleefd?
Veel mensen zitten niet op hun plek in hun baan, voelen zich niet thuis in hun kerk of doen steeds dingen die ze eigenlijk niet willen doen omdat ze bang zijn mensen teleur te stellen of worden tegengehouden door innerlijke belemmerende overtuigingen en stemmetjes die er voor zorgen dat je maar blijft zitten waar je zit en blijft doen wat je eigenlijk niet wilt doen.
Maar dat is niet wat God wil en niet tot eer van God.
Het is Gods verlangen dat de potentie die Hij in je heeft gelegd ook ten volle tot bloei komt.
Je doet God, jezelf en de mensen in je omgeving tekort door genoegen te nemen met een leven waarin je niet gelukkig bent en waarin niet je gaven en talenten tot bloei komen tot eer van God. God heeft je geschapen om tot bloei te komen en gelukkig te zijn en tot zegen voor anderen.
Dat kan alleen als je de ruimte gaat innemen die God voor je bedoeld heeft en niet langer laat tegenhouden door meningen van mensen.
God houdt jou verantwoordelijk voor wat jij met je leven doet. Je kunt je niet verschuilen achter anderen die je die ruimte niet hebben gegeven. Je zult je ruimte zelf moeten innemen. God staat achter je. Het gaat hierin niet over oordeel of schuld maar over een bewustwording dat JIJ keuzes kunt maken en niet moet wachten tot anderen dat gaan doen. Het is de bedoeling dat jij de regie pakt over je leven.
Herken jij jezelf hierin en heb je wat ondersteuning nodig om met oude negatieve patronen te breken en te gaan leven het leven wat God voor je bedoeld heeft in Zijn zegen? Neem gerust contact met me op. Het is mijn passie om mensen zoals jij te helpen tot bloei te komen en in hun goddelijke bestemming te wandelen en af te rekenen met alle belemmerende overtuigingen.
 
Ik hoop dat ik je weer genoeg stof heb gegeven tot nadenken en dat het je tot zegen is.
 
Liefdevolle groet en Gods zegen,
 
Robert van Mierlo
https://agapecoach.nl/contactformulier-agape-coach/
 
ps ben je lid van de ledensite dan hun je via onderstaande link video onderwijs ontvangen over het onderwerp: spreken in tongen. https://samen.leveningod.nl/conversations/spreken-in-tongen-hoe-wat-en-waarom