AGENDA 
Het overzicht van de competitie 2016-2017 wordt 1 augustus verwacht. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via Twitter of de agenda op de website.
 
  MEER DUKES  
   
  
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke woensdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor Digidukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
SEIZOEN 2016-2017
Helaas hebben we van het bestuur van Rugby Nederland nog geen overzicht ontvangen van het volgende seizoen en de indelingen. Wel is duidelijk dat de jeugd officiëel start met de trainingen op zes september (na de zomervakantie). In onderling overleg kunnen teams vroeger beginnen.
Zo starten de Colts op 19 juli met de pre-season training en de junioren in de eerste of tweede week van augustus (dinsdag 2 of 9 augustus).

Voor wat betreft de senioren: de Dukes Dames starten op dinsdag 12 juli met hun pre-season training. De Heren sjokken er zoals gebruikelijk achteraan en starten op dinsdag 19 juli. Kijk in de agenda voor meer informatie.
Van het jeugdbestuur - dankjewel Bart van der Zande - ontvingen we het overzicht van coördinatoren, teammanagers en trainers voor 2016-2017.
TBM coördinatoren Femke van Heumen Martina Bouwens
Hoofdtrainer Frank van den Heuvel    
Introductietrainer Tom van de Pol    
  Team-manager Trainers    
Guppen Adan van Dijk Werner Evers Remco Buitenkamp  
Turven Dareczka Wasowicz-Kemps Gerard Stappershoef Casper Hoefsloot  
  Helmer Lathouwers Nick Maddem Menno Maastrigt
Benjamins Dave Wels Dave Wels Rens van Duuren  
  Robert van Schayk Hans Schrover Cornelis de Vries
Mini's Helmer Lathouwers Marco Waale Jim Maas Mike Rommers
Cubs René Peters Eric van der Zanden Robin van Boven  
Junioren Patricia van Dongen Swan van Dalen Eric van Rooij Eddy van Dongen
Colts Pauline Alexander Bob Motazed Aiden Scanlan  
 
SENIORENTOUR 2017
Nooit eerder waren de Dukes live aanwezig op het 6 Nations toernooi. In wat een van de mooiste steden van Europa heet te zijn zal dit jaar de Dukes Senioren Tour worden gehouden
van vrijdag 17 tot en met maandag 20 maart 2017. Om deze ultieme belevenis mee te maken moet u echter wel voor 10 augustus laten weten of u meegaat. Het aantal plaatsen is echt
beperkt. De kosten zijn € 250,00 per persoon. Lees op onze website wat je voor dat geld krijgt en hoe je jezelf kunt aanmelden.
 
SLUITING BAR & KEUKEN CLUBHUIS
Vanaf zondag 19 juni zijn de bar en de keuken van het clubhuis gesloten. Onze vrijwilligers gaan ook op vakantie. Vanaf donderdag 21 juli zijn de bar en de keuken op donderdagavond vanaf 20.00 uur weer geopend en vanaf 22 augustus is het cluhuis weer helemaal open op trainingsavonden en wedstrijddagen.
De trainer en teammanagers kunnen in het clubhuis als ze kleedruimten, materialen of toiletten willen gebruiken.
 
JEUGDSPELERS GESELECTEERD VOOR ORANJE U18
Onze jeugdspelers Dirk van Lierop en Jaap van der Vleuten zijn geselecteerd voor Oranje onder 18. Klasse jongens!
 
APENKOOI OP DE PARADE
Opbrengst van deelnemende teams gaat naar het Liliane fonds.
Van 14 tot 19 juli staat op de Parade de grootste en stoerste apenkooi van het land: de Liliane City Jungle. Je kunt je er als team voor aanmelden (ook de senioren). Zamel hiervoor als team geld in voor het goede doel. De opbrengst gaat namelijk naar het Liliane fonds dat kinderen met een handicap in arme landen helpt. Om als team deel te nemen moet je minimaal € 5,00 per persoon inzamelen. Hier kun je jouw team inschrijven.
 
Week 27/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl