Unsubscribe / Change Profile
Сподели: 
 
Изложение и конференция "Интелигентни градове" за Югоизточна Европа

27-29 март 2017 г., София
 
Иновативните и интелигентни решения на Here за различни индустрии ще бъдат представени на Smart Cities. От 27 до 29.03.2018 в София, ИЕЦ, зала 5, щанд А7,  ще можете да се запознаете лично с предимствата на новите технологии.
 
 
    
 
Интервю с г-н Александър Тодоров, Ръководител Регионално Звено България и Македония

Г-н Тодоров, бихте ли представили накратко HERE?
 
HERE Technologies е наследник на компанията пионер в разработването на дигитални картови данни - NAVTEQ. Днес HERE е  собственост на германски консорциум от AUDI, BMW и Daimler Group. През 2017 г. към консорциумът се присъединиха компаниите Intel, NVIDIA, NAVINFO, Tencent, Baidu, DGI и др. Идеята е да се обединят усилията на водещи световни компании за разработването на архитектурата на концепциите – „умни градове“, „интернет на нещата“ и „автономни автомобили“.
 
HERE Technologies е глобален лидер в предоставянето на пространствени данни и локализационни услуги. С повече от 30 години опит HERE е пряк участник в развитието на дигиталната картография и технологиите за определяне на местоположение.
Продуктите и услугите на HERE играят решаваща роля за повишаване качеството на живота на хората - като се започне от това да се движим безопасно, бързо и ефективно от т. А до т. Б, минем през това как пътищата да бъдат по-безопасни, въздуха по-чист, до подпомагане на по-ефективната работа на предприятията и функционирането на градовете.
 
HERE има 65 представителства из цял свят, служителите на HERE са над 8000. 400 автомобила ежедневно изминават над 100 000 км. и събират повече от 28 TB данни в 3D на 360°.
 
 
Картата на HERE има покритие в 200 страни, ежедневно в нея се правят над 1 милион промени, с цел да се поддържа максимално коректна и актуална информация, която достига до всеки потребител през интернет, мобилни приложения, вградени автомобилни навигации и други устройства.
 
Кои са решенията, които HERE предлага в глобален мащаб? Как те повишават качеството на живота?

HERE Текнолоджис предлага Отворена платформа за локализационни услуги и пространствени данни: среда в процес на развитие, насочена към локацията на хора и предмети в реално време, която позволява на правителства, институци, общини, частни компании и пр., да обменят и използват безопасно данни, за да създадат услуги, които ще оформят една независима, отворена и самостоятелна среда за обмен на тези данни.
 

 
Полезни линкове с актуални новини от сектора:
 
Бюлетин   Социални мрежи:     
 
 
 
 
 
Лице за контакт:  Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
 
  Българската фасилити мениджмънт асоциация (БГФМА) е професионалната организация на фасилити мениджмънт специалистите в България. Сътрудничеството на Асоциацията с правителствени и местни власти дава на БГФМА възможността да участва в дискусията относно законодателни промени, касаещи професионалното управление на имоти, процеси, материални активи и инфраструктура.
**********************************************************
 
Internet Ogledalo е първото специализирано списание за ИТ мениджъри в Сърбия. То се фокусира основно върху прилагането на софтуерни решения в бизнеса, както и върху развитието и подобряването на управленските знания и умения в областта на информационните технологии. Internet Ogledalo представя разнообразни бизнес приложения на ИТ решения и има най-големия брой абонати в страната.
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".