Здравейте,
след сезона на отпуските есента стартира със силна поредица от бизнес събития. В настоящия бюлетин Ви информираме за някои от тях. 

От екипа на Виа Експо
 
 
 
 
БЕЗ аварии е нова изява на Виа Експо. Убедени сме, че това е полезна тема за представителите на всички производствени сектори, енергетика, газови и петролни компании, ВИК сектор, фасилити мениджмънт и др. Те ще се запознаят с нови решения за адекватна поддръжка на инсталации, съоръжения и сгради, които могат да осигурят по-висока надеждност и ефективност на производствата. БЕЗ аварии ще се проведе от 14 до 15 ноември в Гранд хотел "Пловдив".

 
Надяваме се не сте забравили, че през пролетта на 2020 г. отново ще предоставим възможност на фирми, работещи в областите Енергийна ефективност и ВЕИ, Управление на отпадъци и Интелигентни градове да популяризират иновативни технологии. Тазгодишното издание на изложението и конференциите за Югоизточна Европа се проведе в периода 16-18 април. 
 
Стараейки се да сме максимално полезни на участниците в изявите ни, ние от Виа Експо предлагаме преференциални условия за включване в обучения и семинари, организирани от наши партньори. Изпращаме ви информация за 2 форума. Ако проявявате интерес към тях, свържете се с нас чрез контактната ни форма или се обадете на 032/960 011.
 
 
 
 
 
Обучение за прилагане на Наредбата за управление на строителните отпадъци
Българската асоциация на архитектите и инженерите - консултанти организира обучение за задълженията и отговорностите на всички участници в инвестиционния процес при прилагане на Наредбата за управление на строителните отпадъци. Всички участници и партньори в събитията на Виа Експо могат да се възползват от преференциални цени за включване в обучението. 
Повече информация на следния линк

 
Списание Enterprise организира на 1 октомври “eCommerse Summit” 2019 в Интерпред.
Форумът за електронна търговия цели да запознае електронните търговци и компаниите в сектора с най-модерните решения в различните аспекти на онлайн продажбите. Повече информация можете да получите на следния линк. Изложителите в изявите на Виа Експо ще получат отстъпка при регистрация.

 
 Следвай ни във:          Via Expo Ltd.
Съобразно новите правила GDPR повече за нашата политика за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".