Click here to view this email in your browser                                                                   октомври 2015
 
С падането на температурите се повишава положителният заряд на единственото у нас изложение за спорт и здраве.
Можете, но все не намирате начин да промените своя начин на живот. Търсите повече информация? Искате да разширите своя бизнес? Питате се къде и как?

Sport & Healthy Life ще разкрие новостите от света на спорта и здравето и ще Ви даде възможност да направите своя информиран избор. В навечерието на есенния сезон събитието ще  провокира крайните потребители и бизнеса да променят своята гледна точка и да се активират.  
Ползата е ключовата дума, когато става въпрос за хранителни добавки и фитнес - в това са категорични Светла Цонкова от Лечител и Иван Тодоров от Ivan, които ще участват в изложението. В интервю Милена Витиелло от Givova, Италия споделя, че компанията търси партньори в България, а волейболната ни легенда Любо Ганев е убеден, че  Sofia Sport & Healthy Life ще разшири кръгозора на неговата фирма Key Дифужън Спорт. В октомврийския ни брой Ви представяме и новите ни медийни партньори, които пишат и се вълнуват от темите спорт и здраве и могат да Ви бъдат полезни.

...... А следващата седмица ще обявим и наградите. Всеки регистриран посетител ще може да участва в томбола и да спечели!

Приятно четене от екипа на Виа Експо!
 
 
 
 
 
Правилното хранене, биодобавки и спорт срещу „подмладяването“ на болестите в България
 
интервю със Светла Лефтерова-Цонкова, главен редактор на в. Лечител®
 
Лечител® предлага на българския пазар богата гама от здравословни природни продукти от Европа, Америка и Африка. Какво ще представите на Sofia Sport & Healthy Life?
Лечител® е не само медицинският вестник № 1 в България, излизащ всяка седмица от 1991 година до днес, но и най-голямата верига от магазини и складове на едро за природни продукти – общо 25 в София и други градове на страната. Той е и генерален представител на водещата скандинавска фирма за биоактивни добавки и продукти за красота – Hankintatukku Oy, Финландия, на френската SNP BioAtlantik, на американската NutraMedix, на канадската NUTRALab, на испанските Gullón и VALOR, на южноафриканската Rooibos Ltd.
В „Лечител“ се предлагат над 300 внимателно подбрани и с доказани качества биоактивни добавки, здравословни бисквити без захар и обогатени с различни растителни фибри и уникалните чайове Ройбос, Хъни буш и зелен Ройбос, природни продукти за красота и стройна фигура. За да прочетете цялото интервю, кликнете  тук
 
 
 
 
 
Търсим бизнес партньори за България
Интервю с Милена Витиелло, Givova, Италия, мениджър „Продажби“ за България, Германия, Гърция, Естония, Румъния, Русия и др.
Разкажете ни за Givova и какво ще представите на Sofia Sport & Healthy Life?
Ние сме италианска компания, специализирана в производството на продукти за футбол, волейбол, баскетбол, хандбал, атлетика и бягане. Официални спонсори сме на: Киево Верона, Калчо Катания, Малтийската футболна асоциация и Канадската Сокър Лига. Политиката на фирмата ни е да правим проучвания и постоянно да усъвършенстваме материалите, който използваме, с цел да удовлетворим нуждите на всеки спортист или любител на спорта.
 
Какво ще представите в София?
 Искаме да популяризираме следните продукти:
- новите ни комплекти BOX VITTORIA FULL и BOX PLATINUM, които се състоят от два броя якета и анцузи, екип от тениска и шорти, чорапи, шапка и сак. Те са подходящи както за спорт, така и за свободното време.  За да прочетете цялото интервю, кликнете  тук
 
 
 
Фитнесът противодейства на обездвижването и стреса 
Интервю с Иван Тодоров, собственик на IVAN и трикратен републикански шампион по култиризъм


Г-н Тодоров, фирма IVAN  е производител на фитнес уреди. Какви са ползите от фитнеса? 
Вече 20 години помагаме на хората да бъдат здрави и силни. Освен атлетична фигура, активните фитнес дейности са противодействие на болестите на 21-ви век - стреса и обездвижването, които от своя страна водят до затлъстяване, високо кръвно налягане, мускулни дисбаланси и депресии. Няколко часа седмично, прекарани във фитнес залите, ни направят по-уравновесени, концентрирани, заредени с енергия и щастливи. Не трябва да забравяме и балансираното хранене и по-точно хранителните добавки, снабдяващи тялото с така необходимите протеини, аминокиселини и въглехидрати.
 
Нараства ли нас според Вас интересът към спорта и кое мотивира хората? 
Определено с всяка изминала година виждаме повече спортуващи хора. 
За да прочетете цялото интервю, кликнете  тук
 
 
 
 
 
Г-н Ганев, разкажете ни за продуктите, които Кей Дифужън Спорт ще представи на Sofia Sport & Healthy Life?
Марката, която представлявам, е в Топ 3 на спортните екипировки и е насочена основно към волейбола. Тя набляга изключително много на новите технологии, на удобството, на правилното стъпване, скачане, ходене...Философията ми не е мигновена печалба, а удобство на отделните състезатели и клубове. Никога не залагам на високите цени и именно за това съветвам клубовете да работят със съответните доставчици и представители.

Какви цели си поставяте чрез участието си?
Това ще е първото по рода си специализирано спортно изложение в България и веднага приех, след като ми се обадиха. Без колебание се съгласих да участвам. Не случайно представляваната от мен марка облича 28 федерации, над 600 клуба, БОК. Изключително много хора ни знаят, но подобно изложение ще увеличи още повече кръгозора ни.
Прочетете  тук цялото интервю с Любо Ганев на Gol.bg
Ще вземем медал на "Евро 2015"
 
 
 
 
Концепцията на 360° е да популяризира екстремните спортове и активния начин на живот – все по-съществена част от модерния лайфстайл, като специално акцентира върху екологичната култура и отговорното отношение към природата и заобикалящия ни свят.
 
 
 
 
„ЖИВОТЪТ днес” е национален седмичник, който се разпространява безплатно, и достига седмично до над 600 000 човека. Има богато съдържание и включва теми, свързани с бизнеса, финансите, туризъм и хоби. Няколко страници са посветени на спорта и здравословния живот. 
 
 
 Организатор - Виа Експо

Имате интерес за участие или въпроси, ще се радваме лично да Ви отговорим. За контакти:  office@viaexpo.com032/512 899 и 512 905.
Препрати на приятел:
Намери ни в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
Via Expo Ltd. - www.viaexpo.com