2 юли 2020 г.                                               
 
 
 
 
Енергийна Ефективност
Интелигентни градове
Управление на отпадъците
Чистота на въздуха

Здравейте приятели,
 
Факт е че, живеем в едно динамично време, изпълнено с редица предизвикателства. COVID-19 постави всяка една бизнес дейност в условията на икономическа криза и изпълни първата половина на 2020 г. с несигурност. Успоредно с трудностите обаче, се създаде една необичайна ситуация бизнесът да се адаптира за работа в неизвестното, да проявява повече отговорност, както и да открие начини да не прекъсва своето развитие. Както вече Ви информирахме, 16-то издание на изложението и конференцията seeSUSTAINtec 2020 бе отложено, но ние възнамеряваме да продължим да работим в полза на компаниите, наши клиенти.
 
Настоящият бюлетин е част от поредицата бюлетини, посредством които Ви информираме за дейността и продуктите на фирмите, заявили участие в seeSUSTAINtec 2020. Възможността за контакт с тях е ИНТЕРАКТИВНАТА БИЗНЕС ПЛАТФОРМА
 
Свържете се с нас, за да Ви информираме и за други промоционални опции, които можем да изпълним за Вас, за да отговорим максимално на нуждите Ви!
 
                                                               
Поздрави и бъдете здрави!
Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796
 
 
 
Компанията разработва и произвежда най-съвременните персонализирани и автоматизирани XRF и LIBS системи. Има 20 годишен опит в производството на сензорни сортировъчни системи за рециклиране на метали.Сред основните продукти на Austin AI са: LIBS - Сензорни сортировъчни датчици за рециклиране на алуминий (патентована технология); XRF - рентгенови сензорни сортировачи за рециклиране на тежки метали.
 
Дейността на фирма MENART е изцяло посветена на производството на машини за компостиране и инсталации за сортиране на отпадъци. Производствените сгради на MENART се намират в южната част на Белгия с изцяло модерно оборудване и екип, който предлага решения и оборудване за различни индустриални сектори.
 
Glencora Impex Srl е компания за товарен автомобилен транспорт със седалище в Бакау Румъния, която извършва специализиран превоз на товари в страните от Европейския съюз и извън него, както и транспорт на опасни товари – ADR  и отпадъци за рециклиране.
 
БУЛАВТО БЪЛГАРИЯ предлага специализирани автомобили IVECO за зелени и битови отпадъци. Нов продукт е малък сателитен автомобил с обем от 6м3, подходящ за разделно събиране на отпадъци в централни градски части, както и за събиране на био или зелени отпадъци, част от оборудване на системи за компост. 
Екотранс 2010 представя нов продукт за сепариране на битови отпадъци с модул стабилизиранне на органичната фракция. Фирмата произвежда ударопоглъщащи настилки и пътни съоръжения, ударопоглъщащи каучукови плочи за детски и спортни площадки.
 
Ако имате въпроси и се нуждаете от съдействие, сме на разположение.
Свържете се с Виа Експо: office@viaexpo.com, 0888 926 587, 0888 279 796

Харесайте нашите страници във       
Съобразно новите правила GDPR повече за политиката ни за поверителност и защита на личните данни може да намерите тукАко не желаете да получавате информация от нас, моля отговорете на този имейл с "Отписвам се".

Организатор: www.viaexpo.com