Bestel vanaf zaterdag 16 december om 12u00 voordelig je tickets voor Antwerpen Proeft 9—12 MEI

We stellen met trots onze nieuwe Headline Partner voor: producent van keukenapparatuur ATAG

>  KLIK HIER VOOR TICKETS  <
 
Antwerpen Proeft i.s.m. ATAG ⭐ 16de editie ⭐ 9—12 mei 2024 ⭐ Waagnatie


Over een kleine 5 maanden is het weer zover. Al wie van lekker eten en een bruisende sfeer houdt, is opnieuw van harte welkom op Antwerpen Proeft. Van donderdag 9 mei (Hemelvaart) tot zondag 12 mei 2024 vindt aan en rond de Waagnatie de 16de editie van je favoriete restaurantfestival plaats.


Start ticketverkoop op 16 december

Klinkt als iets voor onder de kerstboom ... 🎁

De online ticketveroop van Antwerpen Proeft start op zaterdag 12 december om 12u00 via proeft.be/tickets, de website van ons festival.

De vraagprijs voor een ticket is slechts 9 euro. Met je kaartje stap je een wereld binnen van 35 toprestaurants, allemaal op één plek en helemaal live. Proef van een unieke selectie signatuurgerechten voor een fractie van de restaurantprijs. Maar er is meer.

Je kunt ook naar gratis kookdemonstraties, masterclasses en proeverijen aan de ATAG Live Stage. Je kunt deelnemen aan een gratis BBQ-workshop van Weber. Ter plekke kun je een van 25 gratis diners voor twee op restaurant winnen. En je krijgt een gratis drankje van Bru.

Mis het niet! Zet Antwerpen Proeft 2024 in je agenda en kom naar de Waagnatie tijdens het lange weekend van Hemelvaart: donderdag 9 mei, vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 mei.


Nieuwe hoofdsponsor ATAG

Vandaag kondigen we ATAG aan als nieuwe Headline Partner van ons festival. "ATAG en Antwerpen Proeft vormen een perfecte match. Dit bleek al meteen bij onze eerste samenwerking in 2023," vertelt Filip Van Dyck, Managing Director van ATAG Benelux. "Zo delen Antwerpen Proeft en ATAG eenzelfde filosofie op het gebied van innovatie, kwaliteit en smaak. Op het festival zelf zetten we onder meer onze nieuwe Celsius°Cooking™-inductiekookplaten en wijnklimaatkasten in de kijker. Het evenement trekt een groot en geïnteresseerd publiek uit heel België en Nederland aan. De bezoekers willen proeven en ontdekken. Via Antwerpen Proeft leren enorm veel mensen onze nieuwe keukentoestellen kennen."

"Bij ATAG zijn we ervan overtuigd dat koken een ware kunst is, en Antwerpen Proeft is het perfecte podium om deze passie te delen," vervolgt Van Dyck. "Koken staat voor ATAG gelijk aan beleving, en als Headline Partner streven we ernaar om alle zintuigen culinair te prikkelen en alle bezoekers een ongeëvenaarde smaakervaring te bieden. We zijn trots om de nieuwe Headline Partner van dit culinaire spektakel te zijn."


Een van de beste edities

Was je er in mei 2023 ook bij? Antwerpen Proeft beleefde een van zijn beste edities ooit, met massa's volk, uitverkochte gerechten en mooi weer als kers op de taart. Je hoorde de Waagnatie op zijn grondvesten daveren.

Jullie konden proeven bij onder meer driesterrenchef Viki Geunes (restaurant Zilte), sterrenchef en Njam!-vedette Roger van Damme (Het Gebaar) en sterrenchef Wout Bru (Le Grand Verre).

Stonden eveneens op het menu: creaties van Restaurant 1857, Ukiyo, Arrikiiati, Restaurant da Costa, Zaowang, Tazu (Gault&Millau's Cocktailbar van het Jaar 2023), sterrenchefs Thomas Diepersloot (Fine Fleur) en Dimitri De Konick (Nebo), Chocoladehuis Boon (recent Gault&Millau Chocolatier van het Jaar 2024), Antwerps topchocolatier Delrey en Balls & Glory van Njam!-gezicht Wim Ballieu. De man die Vlaanderen leerde koken, Piet Huysentruyt, maakte het plaatje compleet met een liveversie van SOS Piet XL.

 


Antwerpen Proeft i.s.m. ATAG
 


ATAGBRUOMER.
 

Vins de BordeauxFrynsKikkomanRitchieTabasco

WeberLannooPrintdeal.beVisit Antwerpen
 

De ZondagNJAM!Radio2

Copyright 2023 W. Ramaekers, C. Engelen
 

Facebook-paginaInstagram-pagina