Innehåll
 
- Musklerna ska arbeta
- Underbara klipp
- Nyheter
- Midsommarcombo
- Coreövning
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
Sensmoral: Fira aktivt.
 
Sensmoral: Idrott och supportrar ska sprida glädje.
 
Citatet
 
En perfekt sommardag är när solen skiner, en bris fläktar, fåglar sjunger och gräsklipparen är sönder.
 
James Dent
 
Vila, träning och glädje
OK, jag tränar en hel del, men den träningsvärken jag har i axlarna nu kommer inte från en av mina favoritövningar som är frivändningar med toppstöt, den kommer från tre strykningar av en nordfasad.
 
Med andra ord hederligt kroppsarbete är ett bra sätt att hålla igång kroppen under semestern. Står du i valet att köpa en ny gräsklippare så välj en handjagare och inte en motorgräsklippare så kommer du tillbaka från semestern med stålfysik, speciellt om du har en riktigt stor tomt. Vänta gärna till gräset blir riktigt högt så blir det något rejält att bita i.
 
Utnyttja de härliga och ljusa dagarna och allt som hör denna årstid till: ät färska bär och frukter istället för importerade, åk till något självplock istället för affären, spring eller gå ute istället för på löpbandet, ta ett morgondopp istället för en sovmorgon (åtminstone någon gång i veckan), ta en utekväll istället för TV kväll, spela improviserad tennis på gatan istället för på Wii och så vidare och ladda batterierna på bästa sätt.
 
Kombinera glädje, vila och träning på bästa sätt. Istället för att gå för 50% en stor del av sommaren variera istället 100% med 0% och få ut mer av både aktiviteter och vila.
 
Träna både balans och kropp
 
Hitta något staket eller liknande att balansera på så kommer du förutom att träna din balans, även träna din motorik och en mängd muskler som måste hjälpa till när kroppen hela tiden måste korrigeras.
 
 
Skapa en bra dag,
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i augusti månads nyhetsbrev, där du bland annat kommer få ett mycket gott recept på en pannacotta som är hur enkel som helst att göra samt få den optimala övningen för hela kroppen som du kör på styrkemotionsplatser.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande:
 
0768-147080
Personbästa Förlag & Event AB  www.personbasta.se