NIEUWSBRIEF OLDTIMERCLUB LEUSDEN
 
 
 
Bent u er met uw oldtimer op 18 mei ook bij ?
 
Winkelcentrum Hamershof organiseert dan de Mobiliteitsdag.
 
 
Winkelcentrum Hamershof Leusden
De winkeliersvereniging van winkelcentrum Hamershof organiseert in 2013 ook weer een promotie programma om het winkelen in de Hamershof zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Naast o.a. de traditionele jaarmarkt, verenigingen-dag en de braderie zal er dit jaar op zaterdag 18 mei een Mobiliteits dag worden georganiseerd. Die dag zal geheel in het teken staan van het publiek kennis laten maken met vele soorten van vervoer. Daar zullen de klassieke voertuigen of oldtimers niet bij ontbreken.
 
Oldtimer Club Leusden presentatie
U, als lid van de Oldtimer Club Leusden, bent met uw oldtimer van harte welkom op zaterdag 18 mei. Klassieke voertuigen als bromfietsen, scooters, motorfietsen, personenauto’s, bedrijfswagens zijn allemaal welkom. Op drie plaatsen in het winkelcentrum kunnen oldtimers worden geplaatst. Als eigenaar van het voertuig wordt van u verwacht, dat u informatie geeft over uw klassieker. De Oldtimer Club Leusden zal d.m.v. een presentatie het publiek informeren over het bezit en gebruik van een oldtimer.
 
Meerijden in een oldtimer
Daarnaast is er ook het idee om publiek een klein rondje mee te laten rijden in een oldtimer. Dan kan men ervaren hoe leuk het is om in een oldtimer (mee) te rijden. Er zal een route door Leusden van maximaal 10 minuten worden uitgezet.
 
Dag en tijdschema
Deze mobiliteits dag zal worden gehouden op zaterdag 18 mei. Vanaf 10.00 uur zullen de voertuigen een plaats krijgen in het winkelcentrum. Tussen 12.00 en 16.00 uur is de Mobiliteit dag officieel geopend voor het publiek. Voor u, als deelnemer, zal voor een hapje en drankje worden gezorgd.
 
Aanmelden
Heeft u interesse om aan deze Mobiliteits dag mee te werken, dan zien wij uw aanmelding graag tegemoet via e-mailadres: evenementen@oldtimerclubleusden.nl
Graag opgeven met welk voertuig(en) u wilt komen en of u een plaats wilt op een van de pleinen of dat u graag met publiek een rondje door Leusden rijdt. In het laatste geval is het wel noodzakelijk dat u een verzekering heeft met passagiersdekking. De regel vol-vol geldt in dit geval.
Graag zien wij uw aanmelding uiterlijk 28 februari tegemoet.
 
Noteert u alvast in uw agenda:
Voorjaarsrit van Oldtimer Club Leusden op zaterdag 20 april a.s. Meer informatie volgt binnenkort.
 
 
Met ‘oldtimer’ groeten,
Oldtimer Club Leusden
 
Willem Posthumus Meyjes
Hans Albers
 
 
E: info@oldtimerclubleusden
M: 06-41942907
M.v.g.
OCL
Nieuwsbrief Koptitel Hier...
 
Nog een Koptitel Hier...