Coronavirus HDC,Update 13
Beste ouders,
 
Leerkrachten hebben tijdens de vakantie hard gewerkt om een goed en haalbaar aanbod klaar te stomen tegen zondag, zodat er een duidelijk klasoverzicht kon opgemaakt worden. Dit klasoverzicht is er gekomen op vraag van leerlingen en ouders. Bedankt daarvoor! Je vindt het op Smartschool >  homepage > knop ’klasoverzichten’.
 
Heel goed, zal je zeggen … maar smartschool loopt vast wegens overbelasting.
 
Daarom deze feedback.
  • De problemen bij het openen van Smartschool, liggen dus niet bij jou, maar bij smartschool zelf. Men werkt eraan.
  • Tip: download het ‘klasoverzicht’ (of print ze) zodanig dat je het altijd kan raadplegen, ook als smartschool vast loopt. Idem voor ‘vaknieuws’.
Met het klasoverzicht, waarbij ook de maximale tijdsbesteding vermeld staat, kan je een planning opstellen. Wij hebben dat niet in de plaats van de leerlingen gedaan, ondanks meerdere vragen van enkele ouders en leerlingen. De thuissituaties zijn immers zo verschillend dat een vast rooster voor iedereen niet haalbaar is.
 
Maar tegelijkertijd weten we dat zelf plannen en je aan een schema houden, moeilijk is voor sommigen. Alle begrip daarvoor!
 
Wij zijn er voor je. Een schema op maat van je mogelijkheden thuis, kan samen met een leerkracht (of coach) gemaakt worden als je ouders niet in de mogelijkheid zijn. Hulp vragen is in deze tijden echt geen schande. We moeten wat op maat werken en dat kan alleen op die manier.
 
Heel veel succes en goede moed. We maken er samen het beste van!
Frank Baeyens
 
 
 
Dit is een no-reply adres. Gelieve niet te reageren op de afzender van dit bericht.
Voor wijzigingen in contactadres, contacteer secretariaatsmedewerker nick.caron@hdc.ksleuven.be