Nieuwsbrief Hypotheken voorjaar 2014
 
 
 
 
  
 
Driekleur verzekeringen
Postbus 2290
4460 MG Goes
Tel: 0113-215 665
www.driekleur.nl 


E mail kantoren
Goes
Bergen op Zoom
Middelburg     
Onafhankelijk en deskundig advies
Bij Driekleur verzekeringen werken acht erkende hypotheekadviseurs die u graag van onafhankelijk en deskundig advies dienen. Dit kan zijn bij de aankoop van uw nieuwe woning, een verbouwing of bij echtscheiding. Het grote voordeel van de Driekleur hypotheekadviseurs is dat zij niet gebonden zijn aan één geldverstrekker.
 

Overlijdensrisicoverzekering
Graag kijken onze hypotheekadviseurs of uw risicoverzekering nog aansluit bij uw wensen en doelstellingen. Klopt het verzekerd kapitaal nog? De premies voor nieuwe risicoverzekeringen zijn de laatste jaren aanzienlijk verlaagd waardoor oversluiten vaak een besparing oplevert.
 

NHG
De grens voor de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) wordt per 1 juli 2014 verlaagd van € 290.000 naar
€ 265.000. Dit houdt in dat de maximale aankoopsom niet hoger mag zijn dan € 250.000. U heeft recht op NHG indien u een lening afsluit bij de aankoop van een nieuwe woning, maar ook als u al een woning heeft en deze gaat verbouwen. Met NHG leent u verantwoord en profiteert u van een korting op uw hypotheekrente.
 

Is uw hypotheekschuld hoger dan de waarde van uw woning?
Dit is een actueel probleem bij veel huishoudens. Door hier tijdig op in te spelen, kunt u vooraf in goed overleg met onze hypotheekadviseur en de  hypotheekverstrekker vaak tot een oplossing komen. Houdt u bij verkoop van de woning een restschuld over, dan kunt u deze mogelijk meenemen in de nieuwe hypotheek. Onder bepaalde voorwaarden kunt u zelfs gebruik maken van NHG.
 

Indien u vragen heeft, staan onze hypotheekadviseurs u graag te woord.
t  0113 215 665  
e hypotheken@driekleur.nl
 

Met vriendelijke groet,

G.A. (Gerry) Huis in 't Veld
Directeur
Driekleur verzekeringen