Nieuwsbrief Bibliotheek
 
Nieuwe collega !
Nieuw gerechtelijk jaar betekent dit jaar ook een nieuwe collega : sinds maandag 2 september is Siska Clarysse bij ons aan de slag als coördinator. Siska volgt Jan Grillet op. Je vindt ze achterin in de bib, naast Els (Haagsman) van de studiedienst. In drievoud (Els, Siska en Maarten) staan wij dus steeds voor u klaar, van 8.30u tot 13u en van 13u30 tot 16u. 
 
Uw eigen bibliotheek aanvullen?
Indien u juridische boeken wenst te bestellen aan -10% kan dat via bib@balieprovincieantwerpen.be  (levering in de bibliotheek, geen portkosten).
 
Vormingen
  • 27.09.2019 : Jura Balie : Er zijn weer 2 Jura trainingen gepland in de stille leeszaal van de bibliotheek : alle info hier.
Recente aanwinsten
  • Reeks Nieuwe Wetgeving : Bewind en zorgvolmachten anno 2019 / Tim Wuyts, Wolters Kluwer, 2019
  • Reeks Advocatenpraktijk :
    • Gerechtelijk recht, #23, Bewarend onroerend beslag / Vaast Van Herreweghe, Wolters Kluwer, 2019
    • Gerechtelijk recht, #24, Procedurele aspecten inzake privaatrechtelijke erfdienstbaarheden: een update / Frederiek Baudoncq en Marieke Valkeniers, Wolters Kluwer, 2019
  • Nieuw binnengekomen, met een link naar de webpagina van de uitgever : alle hieronder vermelde items :
              
 
            
 
 
              
 
              
 
              
 
             
 
              
 
             
 
         
             
 
U krijgt deze nieuwsbrief omdat u zich in het verleden heeft ingeschreven. Uw gegevens worden opgeslagen op de servers van yourmailinglistprovider en bevatten uw naam, uw e-mailadres, uw IP-adres, land en de datum waarop u zich inschreef. U kan er zeker van zijn dat uw gegevens veilig worden bewaard en voor geen enkel ander doeleinde worden gebruikt. U kunt zich altijd uitschrijven, dat doet u via de link onderaan de nieuwsbrief.
Bibliotheek Balie Provincie Antwerpen
Bolivarplaats 20/16, 2000 Antwerpen
bib@balieprovincieantwerpen.be
03/260.72.68