MINIMALISTIX ft. SARAH

Jullie hebben al veel verschillende genres van me gehoord: klassiek, rock, drum 'n bass, pop,...  Maar dit nog niet! 

Met veel trots kondig ik de geboorte van een nieuwe song aan: The Message.  Jullie kunnen hem nu reeds beluisteren nog vòòr hij officieel gereleased wordt onder het label Mostiko.  'The Message' is geschreven ism Brian Koner (aka Peter Bellaert) en Carlos Meire.

Brian Koner is de drijvende kracht achter Minimalistix, een topproject in de wereld van trance en minimal.  Wereldwijd haalde Minimalistix nummer 1-hits met songs als Whistling Drive, Struggle for Pleasure, Close Cover en A Forest.

Hou de nieuwsbrief en de site in het oog, want hier hoor je zeker meer over!


*

KUN JE EEN GLAS BREKEN MET JE STEM?

Ik dacht altijd dat dit onmogelijk is en heb zelfs in school geleerd dat het een grote mythe is...

Dit filmpje bewijst het tegendeel!

Met dank aan collega-zangcoach Daisy :-)


*

UC MEN'S OCTET

Gooi je tv door het raam!  Dit is waar entertainment met slechts 8 mannelijke stemmen en massa's humor...

Klik hier

Ze hebben massa's filmpjes op YouTube staan, van een happy Nirvana tot een mannelijke Lady Marmelade.  Bereid je dus voor om vandaag geen werk meer gedaan te krijgen...


*

OPENBARE GROEPSLESSEN

Enkele data van de groepslessen die open staan voor publiek zijn veranderd.  Dit zijn de komende openbare lessen op een rijtje:

zaterdag 8 maart: 09.00 & 12.00 uur
zaterdag 8 maart: 13.00 & 16.00 uur
vrijdag 14 maart: 18.00 & 21.00 uur
zaterdag 15 maart: 16.00 & 19.00 uur
zondag 16 maart: 12.30 & 15.30 uur
zondag 16 maart: 17.00 & 20.00 uur
maandag 17 maart: 19.00 & 22.00 uur
maandag 24 maart: 19.00 & 22.00 uur

Info over deze groepslessen vind je in de bijgevoegde folder en op de site onder 'opleidingen'.
Reserveren kan via sarah@singsing.be


*

STUDENTENCONCERT: DISNEY

Ik maak van de gelegenheid gebruik om nog eens reclame te maken voor dit concert.

Het is zover, op zondag 6 april zullen 21 studenten van singsing! het beste van zichzelf geven tijdens het studentenconcert dat volledig rond het thema Disney draait.  Bij deze ben je van harte uitgenodigd om je te laten trakteren op een programma van prachtige solo's, duo's en ensembles.  De zangers zullen je meenemen in de wereld van Beauty & the Beast, The Lion King, Jungle Book, Anastasia, Hercules, The Wizard of Oz en andere films die ongetwijfeld nostalgische gevoelens zullen opwekken.

Je sponsort met je komst de studenten, die met hun passie voor zingen heel veel uurtjes hebben geïnvesteerd in het samenstellen van deze namiddag.  Dus... reserveer de fanbussen maar, de studenten zullen je dankbaar zijn! ;-)


Wanneer? zondag 6 april om 15.30 uur
(deuren om 15.10 uur)

Waar? Zaal Flormanic
Gemeenteplein te Melle (voldoende parking)

Prijs? voorverkoop €5 (tot 4 april)
aan de deur €6

Kaarten reserveren: via de student die je kent of mail naar sarah@singsing.be - indien mail onmogelijk: bel 0479/25.98.72

We hopen jullie in grote getale te mogen begroeten op 6 april!

Met dank aan Frans Babbelaar voor de organisatorische steun...


*

ZANGTIP

Als je er niet in slaagt om je kopstem te vinden, heb ik een grappig trucje voor jou dat ik de 'huppeltrut' noem.  Het is moeilijk uit te leggen zonder dat ik het voordoe, maar ik probeer het toch maar...

Beeld je in dat je een niet-echt-slim persoontje bent die een erg moeilijke vraag krijgt.  De enige reactie die je kunt geven is je wenkbrauwen naar omhoog trekken, zodat je een beetje naïef verbaasd kijkt.  Je maakt daarbij het hoge geluidje 'huh?'.  Het is erg belangrijk dat je dat geluidje niet luid en helemaal hoog maakt en niet vanuit de kelder van je stem naar omhoog trekt.  Je kunt het een beetje vergelijken met het geluid dat een schattig hondje maakt als het iets hoort en z'n kopje scheef zet...   Die 'huh?' is je kopstem!

Kijk maar eens in de spiegel hoe je er uitziet...  Snap je nu waar ik de naam vandaan haal? ;-)