www.ekomi.nl stersterstersterster 9.8 / 10 - 853 Klantenreviews 
nieuw binnennew productsaanbiedingensale
 Ardbeg Day 2 juni 2018
 
 
Het aftellen is begonnen. Het lijkt nu nog erg ver weg, maar voor je het weet, is het zover. Ardbeg Day 2018 wordt er eentje in de sfeer van de jaren 60. Een tijd zonder mobieltjes en van Love & Peace. In deze ontspannen sfeer gaan wij de nieuwste Limited Edition van Ardbeg lanceren: Ardbeg Grooves.
Dit doen we met een heerlijke BBQ, smakelijke biertjes en natuurlijk rokerige whisky van onze favoriete Islay distilleerderij Ardbeg.
 
Datum: Zaterdag 2 juni 2018
Tijd aanvang: 19:00 uur
Locatie: Scoutinggroep "De Jaguars", Julialaantje 18 Rijswijk
 
De kosten om deel te nemen aan deze gezellige avond bedragen €35,-.
Voor dit bedrag krijgt u heerlijke BBQ-hapjes, een aantal smakelijke consumpties en natuurlijk de mogelijkheid om de nieuwe Ardbeg Grooves te proeven.
Het proefglas mag u aan het eind van de avond mee naar huis nemen.
 
Het reserveren van deze nieuwe Ardbeg release is NIET mogelijk. Momenteel is het alleen mogelijk om deze Ardbeg Grooves te bestellen in combinatie met uw ticket.
 
Voor deze Ardbeg Day 2018 hebben wij plaats voor 50 deelnemers. Wacht dus niet te lang met uw aanmelding, want vol = vol. Voor meer informatie houd onze website en  onze facebookpagina in de gaten.
 
Koningsdag 27 april
zijn wij een dagje gesloten
Wij vieren alles!
Vrijdag aanstaande verjaart onze Koning en dat viert heel Nederland tijdens Koningsdag. De medewerkers van Wijn- en Whiskyspecialist van der Boog laten geen kans onbenut om een feestje te vieren, dus we houden de winkel gesloten en we gaan genieten van Oranje tompoezen, oranjebitter en wellicht een klein biertje bij de plaatselijke feesttent.
Zaterdag 28 april staan wij vanaf 9 uur weer fris en fruitig voor u klaar om u te helpen aan de lekkerste drankjes voor het weekend.
 

 
Voorafgaand aan Koningsdag, hebben we in de Haagse regio altijd Koningsnâch. Speciaal voor deze nâch hebben wij een aanbieding voor een fijne plastic zakflacon (van 50cl) gevuld met Jim Beam White Label. Prima voor in de binnenzak. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. U betaalt deze week slechts €6,95 voor deze halve literfles Jim Beam. Dat is omgerekend slechts €13,90 voor een liter. (bij de meeste collegae betaalt u €10,- meer)
Bestel hier online of kom een flesje halen in de winkel.
 
Wijnen van de Maand
April & Mei

April: Bodegas Alceno
Bodegas Alceno is een familiebedrijf opgericht in 1870 en gelegen in het hart van Jumilla. Door toepassing van nieuwe en moderne technieken van wijnmaken en door voortdurende innovaties in de faciliteiten voldoen ze aan de hoogste kwaliteitseisen.
Wit: Sauvignon Blanc
Rosé: Monastrell
Rood: Monastrell
De prijs van deze wijnen is ook bijzonder aantrekkelijk. Slechts €5,95 betaalt u voor een fles. En de hele maand April krijgt u de tweede fles voor de halve prijs.

 
Mei: Scaia
Scaia Bianca is gemaakt van Gaganega, Chardonnay en Trebbiano, druiven die ook voor Soave worden gebruikt. Het is een heerlijk lichte, aromatische wijn met appel, peer, mango, ananas, acacia en jasmijn.
Scaia Rossa is gemaakt van Corvina, de belangrijkste druif in de blend voor Valpolicella, inclusief de beroemde Amarone. Op zichzelf smaakt hij sappig en zacht met rode en zwarte kersen, pruimen, bessen en framboos.
Per fles verkrijgbaar voor €12,45
Twee flessen: €18,68 (dat is omgerekend slechts €9,35 per fles)
 
 
Eindsprint
Voor KIKA

Het echte fietsen moet nog starten, maar wij beginnen vast aan de eindsprint. Inmiddels hebben wij 49 KIKA wijnpakketten verkocht. Hierdoor hebben wij € 490,- over kunnen maken naar de actie van Edwin de Blaeij. Een prachtig bedrag, maar we hopen toch nog een hoger bedrag te kunnen doneren. Dus heeft u het hart op de juiste plaats en houdt u van lekkere Italiaanse wijnen dan is dit het moment om in actie te komen. Vivienne heeft een prachtig Italiaans wijnpakket samengesteld met daarin 6 heerlijke wijnen. Dit pakket is verkrijgbaar voor €50,00. Van dit bedrag maken wij direct €10,- over naar Giro Di Kika. Dus drinken voor het Goede Doel.
 
Naast deze wijnpakketten is er ook een mogelijkheid om deel te nemen aan een High Wine. Een deel van de opbrengst hiervan gaat ook naar dit Goede Doel. Deze High Wine vindt plaats op 17 mei aanstaande bij De Vergulde Vos in Rijpwetering.
Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van De Vergulde Vos.
 
Klantenserevice
Proeverijen
Facebook
Verkoop uw whisky
Algemene voorwaarden
verzendkosten
nieuwsbrief
twitter
investeren
   
© 2018 Wijn- en Whiskyspecialist van der Boog              betalingen