Click here to view this email in your browser                                                                                                                  юни  2015
 
 
Със сигурност сте пробвали различни подходи за увеличаване броя на клиентите и деловите ви партньори и продължавате да търсите ефективни начини за контакт с нови. Времето е ценно - живеейки сред непрекъснат поток от информация за комуникационни стратегии, все по-трудно взимаме решения от какво точно се нуждаем, за да развием своя бизнес в желаната посока.
 
За първи път в България изложението Sofia Sport and Healthy Life обединява темите спорт и здраве и предоставя платформа за бизнес между производители, вносители и дистрибутори. Изложителите ще се срещнат с потенциални клиенти – те ще имат възможност да задават въпроси, докоснат, пробват, тестват и поръчат в кратък срок продуктите, от които се интересуват. Sofia Sport and Healthy Life е и източник на идеи и информация за потребителските предпочитания и търсения.
 
5% ОТСТЪПКА ДО 20 ЮНИ 
 
 
Ако се нуждаете от повече информация за Sofia Sport & Healthy Life 2015, се свържете с нас: office@viaexpo.com или на 032/ 512 900.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ОТ СВЕТА И БЪЛГАРИЯ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Кои са нестандартните места за спорт в Бостън
Хубавото време през пролетта и лятото ни кара все по-често да мислим как да прекараме повече време на открито. MoveWith e компания, която е базирана в Бостън. Тя предлага един креативен начин на провеждане на упражнения по йога, фитнес, кардио и др. на различни локации, разчупвайки рамката на рутината. Баптиска църква, парк или покрив на сграда? Звучи вълнуващо! По мнение на инструкторите и участниците промяната на мястото има редица предимства – нови звуци, гледки, възможност за опознаване на квартали и насърчаване на социалния контакт.

В Пловдив се открива най-модерната детска площадка
Детска площадка на 450 квадрата без аналог в България ще бъде построена до август на Гребната база - непосредствено до Младежкия център за деца в риск, с три футболни игрища, два фитнеса, терени за волейбол и баскетбол, паркинг за 45 автомобили. За първи път една община сертифицира всичките си строящи се детски площадки, като процедурата струва по 1000 лева. Централното съоръжение ще бъде с две кули, тунелна връзка, макет на кораб, като новост ще са и съоръженията за деца с увреждания. 
 
София е европейска столица на спорта за 2018 г.
За кампанията "София - Европейска столица на спорта 2018-та"  Столична община ще инвестира близо 5,5 млн. лв. в подобряване на спортната инфраструктура, като в следващите три години ще се организират 365 регионални надпревари, 32 градски и 12 национални. Предвижда се до края на 2017 г. в София да се построят около 100 км. велоалеи, 2 спортни зали, ледена пързалка и многофункционален комплекс в парк "Възраждане". Общината планира и инвестиции в изграждане на 24 фитнес площадки на открито, както и поставяне на тенис маси в парковете.
 
Земеделски министри на страните от ЕС обсъдиха бъдещето на биологичното земеделие в Рига в периода 1-2 юни.
"Устойчивост, растеж и потребности на гражданите на ЕС преди и след 2020 г." била темата на неформалната среща. Участниците са представили мнения кои от досегашните практики в биоземеделието са били успешни. Изразили са становища за промяна в регулациите за гарантиране на лоялна конкуренция, за взимане на мерки за повишаване на доверието на потребителите, както и начините за снабдяване с животински и репродуктивен материал за биопроизводство. 
В България през програмния период 2015-2020 българските фермери ще получат 5 пъти повече средства за биологично земеделие и животновъдство.
 
Възможно ли е производство на козметика и лекарства от водорасли от Черно море?
Медицинският университет във Варна започна проучване на пет вида водорасли. Целта е да се установи дали те могат да се използват за производство на козметика, лекарства и хранителни добавки. Учените предполагат, че водораслите съдържат биологично активни вещества като при рибите - витамини и омега мастни киселини.  
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Препрати на приятел:
Сподели в социалните мрежи:
       
 
Съгласно Закона за електронната търговия този мейл е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE" или натиснете линка "Unsubscribe" (Отписване) по-долу
 
Виа Експо ООД - www.viaexpo.com