Lieve iedereen,

Een zalige Kerst kan ik jullie niet meer wensen, maar ik hoop alvast dat het een gezellig feest was ;o) Om de sfeer nog wat langer vast te houden, vind je hier of hier een video-compilatie van het singsing!-kerstconcert in 2008.

Voor een *GELUKKIG NIEUWJAAR* ben ik nog op tijd, want de koningen zijn nog niet geweest. Dus ik wens jullie voor 2011 veel liefde, geluk, muziek en een goede gezondheid!


*

EEN NIEUW AVONTUUR

Het zijn spannende tijden, want volgende week start ik als gastprofessor aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel, afdeling Musical. Ik zal er de leerlingen van David Davidse overnemen, waar ik erg enthousiast over ben!


*

STILTE, KLANK, BEWEGING
11 tot 16 juli 2011 - Chartres

We reizen naar Frankrijk om ons onder te dompelen in de energie van de kathedraal van Chartres. Sinds de Keltische tijd is Chartres een plek waar mensen het contact tussen hemel en aarde bewust willen ervaren. De kathedraal is een grote baarmoeder waaruit de bewuste mens kan geboren worden.

Het wordt een tijd van rondleidingen met een gids, sacrale dans, zang, stilte, uitwisseling met elkaar, genieten van de zomer en de prachtige stad.

Je hoeft niet te kunnen dansen of zingen. We gaan nooit voor de prestatie, wel voor de beleving en het plezier.

Begeleiders:
Rita Schockaert (docent sacrale dans)
Sarah Algoet (zangdocent)

Inschrijven & meer info:
Klik hier.

Deze workshop op Facebook:

Klik hier.


*

INTRO-MASTERCLASS CVT
zondag 6 maart 2011 - Gent

Deze masterclass biedt een intensieve theoretische inleiding in Complete Vocal Technique, maar ook individuele lessen, met de overige deelnemers als publiek. Dit is een unieke leer-ervaring voor iedereen.

Het eerste gedeelte van de dag zal de docent de technieken uitleggen in de vorm van een presentatie, waarbij alle deelnemers betrokken worden en alles goed leren aanvoelen. Het tweede deel van de dag werkt hij met de actieve deelnemers aan het oplossen van hun specifieke problemen. Opnieuw wordt iedereen betrokken in de oefeningen.

Deze masterclass is een inspiratie voor iedereen en een unieke kans om je stem in slechts 2 dagen verder te ontwikkelen!

Doelgroep:
Iedereen die z’n stem op een gezonde manier wil leren gebruiken: zangers, acteurs, pedagogen, stemspecialisten zoals logopedisten en NKO-artsen; dirigenten, muziekdocenten,... Ook beginners zijn welkom als publiek!

Inschrijven & meer info:

Klik hier of vind het in bijlage.

Deze masterclass op Facebook:

Klik hier.


*

SINGSING! PRAKTISCH

In 2010 heb ik het systeem van singsing! lichtjes gewijzigd. Je vindt alle info op de website, maar om het jullie makkelijk te maken, geef ik het hier ook even mee. Klik op de rode links voor meer info, of vind ze in bijlage.

Je volgt privélessen en betaalt per les,
met een vijfbeurtenkaart,
of een tienbeurtenkaart.

Je volgt groepslessen met een studiegroep.
Dat is financieel de voordeligste formule.

Je volgt privélessen en groepslessen met een studiegroep.

Je volgt privélessen en losse groepslessen.

Uiteraard kun je me ook boeken als vocal coach in studio / op locatie.

singsing! organiseert regelmatig workshops en masterclassen rond een bepaald thema. Hou daarvoor de nieuwsbrief en de agenda in de gaten!

Een groepsles introductie in de basistechnieken voordat je privé start, is een aanrader. Als je zo'n intro-les hebt gevolgd, krijg je ook voorrang op de wachtlijst voor privélessen.

Lees hier of in de bijlage meer over mijn visie en methode.


*

TOEMAATJE

Als afsluiter deel ik met jullie graag een mooie tekst die een studente me stuurde. "Het doet me zo aan jou denken, en een deel aan mezelf: de reden waarom ik bij je kwam, om die krop kwijt te raken."
Klik hier of zie bijlage.