Nieuwsbrief onleesbaar? Bekijk de nieuwsbrief in uw browser.
 
Inconto
 
Wij updaten onze gegevens, helpt u mee?
 
Bij INCONTO hechten we veel belang aan de wensen van onze klanten. Hun gebruiksgemak staat voorop. Waar wij kunnen, verwerken we deze wensen in onze updates.
 
Om deze updates en andere waardevolle berichten te communiceren met onze relaties, sturen wij geregeld nieuwsbrieven uit. En dat blijven wij in de toekomst graag doen. Hiervoor is een bijgewerkte mailinglijst een must. Met de wet AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) in aantocht, maken wij van de gelegenheid gebruik om u te vragen uw gegevens bij te werken.
 
Via deze link kunt u aangeven hoe u in ons bestand vermeld wilt staan. Ontvangt u liever geen nieuwsbrieven meer? Geen probleem, u kunt zich via dezelfde link uitschrijven.
 
Wij hopen u in de toekomst op de hoogte te mogen houden van het reilen en zeilen van INCONTO!
 
Bedankt voor uw medewerking.
Lees verder
Recent gepubliceerd
 
Managementboek en INCONTO gaan samenwerken
Managementboek en INCONTO bedienen beide veel overeenkomstige klanten. Ook staat bij beide klantgerichtheid voorop. Een samenwerking kon daarom niet uitblijven. Hoe deze samenwerking vormt krijgt, leest u op onze website.
Lees verder
AVG en Contractmanagement
De AVG gaat per 25 mei 2018 in. Maar wat houdt deze wet in en wat zijn de invloeden op uw contractmanagement? INCONTO zet voor u de feiten inzake de AVG en contractmanagement op een rij.
Lees verder
In de testomgeving: release 2.9.17
In januari zijn wij gestart met het uitrollen van de meest recente update van ons softwarepakket. Deze release is inmiddels toegevoegd aan de testomgeving van onze klanten en de uitrol is begonnen. Wat houdt deze release in? U leest het op onze website!
Lees verder
 Het nut van digitale factuurverwerking
Digitale factuurverwerking. Wat is het? En wat levert het de organisatie op? Facturen verwerken is gemeengoed bij organisaties. Zeker bij grote hoeveelheden gaat er wel eens iets fout. Hoe mooi is het dan als er een mogelijkheid bestaat om de factuurverwerking te digitaliseren? Minder stress bij de medewerker crediteuren, meer tijdwinst en minder fouten. Lees meer in dit artikel!
Lees verder
Nieuw:
INCONTO Tip van de Maand
 
Met ingang van februari introduceren wij een nieuw onderdeel op onze website en in onze communicatie naar onze gebruikers toe: de INCONTO tip van de maand. Uit de vragen die bij onze servicedesk terechtkomen of na een release behandelen we in dit onderdeel net die vraag die of vaak gesteld is of waarbij onze gebruikers veel tijdwinst kunnen halen.
 
Lees verder
 
INCONTO
Smidsvuur 12
2421 MP Nieuwkoop
T +31 (0)172 - 52 52 72
F +31 (0)172 - 52 52 11
E info@inconto.com
VOLG ONS
LinkedinTwitterHome
COLOFON
U ontvangt deze mail als relatie van Inconto. Wilt u in de toekomst geen mail van Inconto meer ontvangen, dan kunt u zich hier afmelden.
PARTNERS
AFAS
powered by emeritor © 2018 INCONTO | Privacy Statement | Disclaimer always in control