Best Working Models
Maart 2015
 
 
VERZEKERD VAN SMAAK!
 
Nieuw concept - Lokale Helden

 
 
Best Working Models heeft een nieuw plug&play concept ontwikkeld, LOKALE HELDENBij dit concept draait het om de kracht van samenwerken met lokale bedrijven. 

Wij geven het concept vorm door de puurheid, de ambacht en de parate kennis die onze modellen hebben van het product. Daarnaast zorgen wij dat het visuele plaatje een prachtig verlengstuk is van het product.
 
Het concept wordt ingevuld met diverse lokale helden van een stad. Bijvoorbeeld Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Maastricht of Den Haag.  

De lancering van ons concept LOKALE HELDEN betreft een Rotterdamse versie. De presentatie vond plaats op de fantastische evenementenlocatie SS Rotterdam.
 
 
Voor meer informatie:

 
Rotterdamse Helden
 
Voor de lancering van ons nieuwe concept, hebben wij met deze Rotterdamse lokale helden samengewerkt: 
  • de Zegro - Rotterdamsche bitterballen 
  • Schmidt Zeevis - Zilte oesters 
  • Verstegen Spices & Sauces - Kruidige stamppotten 
  • Koekela - Verse home made koeken 
  • de IJssalon - Verfrissend ijssmaken 
     
Wij hebben uiteraard nog meer samenwerkingen met Rotterdamse helden zoals:
- Jordy's Bakery (overheerlijke desembrooden)
- Bram Ladage (de beste verse friet) 
 
 
Voor meer informatie: 
www.bestworkingmodels.nl/lokale-helden

               
 
Styling en Service

 
 
Onze service bestaat uit passie, creativiteit, een glimlach en hard werken. Wij weten dat het achterlaten van een onvergetelijke indruk bij uw gasten essentieel is voor uw merkbeleving!

Daarom trainen en leren wij onze modellen alle in- en outs van onze diensten en concepten zodat zij met alle zelfvertrouwen en alle kennis hun werk kunnen uitoefenen. 
 
Tevens zijn wij met onze expertise in staat om van uw merk een visuele beleving te maken. Op een creatieve manier maken wij custom kostuums en custom accessoires, die de puurheid van een product onderstrepen. 
 
Ook ontwerpen wij unieke presenatiemiddelen in de vorm van dienbladen, belly trays en of karren die de beleving van het product bedienen. Het is namelijk 'all in the detail'. 
 
 
Voor meer informatie:
 
 
Ons Lokale Helden concept boeken?
U kunt uw boeking direct plaatsen bij Esther Klip. Neem dan contact op via telefoonnummer 010-822.42.70 of via het mailadres kim@bestworkingmodels.nl 
 
 
 
Best Working Models 
Vestigingen Capelle a/d IJssel - Rotterdam - Amsterdam - Assen - Arnhem
010-822.42.70