Beste   en ,
 
Beste mensen,
Denk er om dat je bij het inschrijven tevens je lunch bestelt.
Zet deze bij de opmerkingen in het inschrijfformulier en zie instructies hieronder!
 
Voorjaarsrit 2020
 
Nu dat de overheid de horecagelegenheden en terrassen weer (beperkt) heeft vrijgegeven, staat niets ons meer in de weg om als Oldtimer Club Leusden weer op pad te gaan. Zondag 7 juni zullen we de (verlate) OCL voorjaarsrit  rijden. In de hoop dat het prachtig weer wordt zullen we ons begeven richting Betuwe en het rivierenland. 

Omdat we op dit moment nog beperkt worden m.b.t. de lunch onderweg, hebben onze sponsors het mogelijk gemaakt om de rit te beginnen met een gezamenlijke brunch in de -  vanwege Corona - aangepaste tuin van ons stamcafé “de Swartesteegh” aan de Zwarteweg. Omdat wij de tuin voor onszelf hebben, achten we ons samenzijn, met steun van de 1,5 m regel, voor eenieder veilig genoeg. Je bent vanaf 11:30 welkom, en de lunch wordt om 12 uur verzorgd door lunchroom "Eten bij Dirk".
Tijdens de brunch wordt het routeboek uitgedeeld. De route wordt ook electronisch ter beschikking gesteld. Deze wordt binnenkort opgestuurd naar de leden die zich hebben opgegeven voor elektronische nanigatie.
Om 13:00 vertrekken we dan voor een rit van ongeveer 95 km via zoveel mogelijk kleine weggetjes door het prachtige gebied ten zuiden van Utrecht. Bij terugkomst komen we weer samen bij het vertrekpunt om na te kletsen met een drankje.

De tuin is bereikbaar via de noordzijde van het pand. Voor de brunch hebben we Dirk gevraagd een 6-tal menu's voor ons samen te stellen, welke voor ons vers worden bereid. (Zie bijlage)
Wij vragen je bij het invullen van het inschrijvingsformulier duidelijk aan te geven met hoeveel personen er wordt gebruncht, en de samenstelling van het gewenste menu voor de ingeschreven deelnemer(s).
 
De kosten voor de inschrijving zijn voor leden € 10,00 en niet-leden € 20,00 per equipe plus de kosten voor de brunch (zie bijlage). De drankjes zijn voor eigen rekening en worden voor vertrek ter plekke afgerekend.
 
Inschrijven
Inschrijven doe je uiterlijk woensdag 3 juni via deze link https://www.oldtimerclubleusden.nl/inschrijven-2/ met vermelding van het aantal personen dat deelneemt aan de brunch, plus de menukeuze. De totale kosten dien je over te maken op rekeningnummer NL46 ABNA 0250 9085 65 t.n.v. Oldtimer Club Leusden onder vermelding van Voorjaarsrit 2020 en (opnieuw) het aantal personen dat deelneemt aan de brunch. Mocht je betaling niet door ons op donderdag ontvangen zijn dan kunnen we helaas geen lunch voor je bestellen.
 
We adviseren je om niet te lang te wachten met de inschrijving.
 
We kijken uit naar een mooie dag!
 
Namens het bestuur, en vooral met dank aan uitzetter Willem Posthumus Meyjes.
 
met vriendelijke groeten,
 
Ron den Hertog
Evenementencoordinator
 

FEHAC lidnummer 2016350
 
Bezoek onze website om naar de website van een sponsor te gaan.