....................................
BESTEL NU:

Opera Melancholica
28 jan – 19 maart 2020 
 
Meer info
Kaarten en speeldata
 
 

....................................
 

 

Hamlet wereldwijd gestreamd door Opera Vision

Vanaf vandaag overal te zien

Goed nieuws voor liefhebbers die de voorstelling Hamlet hebben gemist in 2018, of voor als je hem nog een keer zou willen terugzien en -horen. Hamlet, die werd genomineerd voor de VSCD-podiumprijs voor meest indrukwekkende productie van het jaar, is vanaf vrijdag 13 september 19.00 uur te zien op Opera Vision.

Opera Vision is het gratis streamingkanaal van Opera Europa, dé internationale organisatie voor professionele opera-organisaties in de EU. Via de website kun je opera's terugkijken van indrukwekkende gezelschappen en operahuizen uit de hele wereld: van De Nationale Opera tot de Komische Oper Berlin en van The Royal Opera House tot de IJlandse Opera. Vanaf vandaag wordt OPERA2DAY toegevoegd aan het rijtje.

Vanaf 19.00 wordt de opera gestreamd en kun je hem terugkijken tot en met half februari 2020. Tijdens de eerste 'uitzending' (ongeveer van 19.00 tot 21.00 uur) zullen wij samen met Opera Vision live vragen beantwoorden via hun YouTube Kanaal. 

Bekijk hier het facebookevent

Bekijk hier de website van Opera Vision

Nieuwe teaser Opera Melancholica

De zomer is voorbij en het theaterseizoen is weer zo goed als begonnen. Voor ons begon september goed met een gloednieuwe teaser voor de komende voorstelling: Opera Melancholica. Een sfeermaker voor de opera die tipjes van de sluier oplicht zonder te veel weg te geven.  

We nemen je mee naar het ‘anatomisch theater van de psyche’, waar de vele facetten van melancholie voelbaar worden gemaakt. Centraal staat de casus van Roderick Usher, een melancholicus ‘pur sang’. Hij is de hoofdpersoon in The Fall of the House of Usher, de fascinerende en ontroerende opera van Philip Glass die zijn Nederlandse première krijgt in onze voorstelling.

Bekijk hier de nieuwe teaser van de voorstelling

 

Amadeus terug in het theater!

Vorige week hervatte de hitvoorstelling Amadeus zijn tournee met twee compleet uitverkochte voorstellingen in Utrecht en een vijfsterren recensie voor de voorstelling in Heerlen in Dagblad De Limburger. Nog niet geweest? Koop dat snel uw kaartjes, want ook in Den Haag zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar!

De voorstelling van Theu Boermans met Sander Plukaard in de rol van Mozart en Mark Rietman als Salieri oogst terecht alle lof in de media. 'Genadeloos en van een kwellende schoonheid.' schreef Dagblad Trouw na de premiere. OPERA2DAYs bijdrage wordt uitgelicht met alom lovende woorden over de muzikale kwaliteit. 'Een ijzersterke bijdrage van een samengesteld orkest' (Telegraaf) en 'schitterend gezongen door sopraan Lucie Chartin.' (NRC). Amadeus is nog tot en met 24 november te zien in theaters door het hele land. Kijk voor de overzicht op https://amadeusintheater.nl 

 

 


VOLG ONS:


www.opera2day.nl
Facebook
Twitter

Wilt u inhoudelijk reageren, klik dan hier