Nieuwsbrief week 27
 
 
Zondag onder Zeil: zondag 5 juli nog enkele plaatsen beschikbaar
 
Driemaster Sanne Sophia
 
Voor de tocht van aanstaande zondag 5 juli zijn nog enkele plekken beschikbaar op driemaster de Sanne Sophia. Profiteer nu van onze last-minute aanbieding: 2 passagiers voor de prijs van 1 (kortingscode: DMZ2020BK). De tocht brengt je van Muiden naar het Markermeer, met een bezoek aan Forteiland Pampus en weer terug naar Muiden.
 
Protocol Sanne SophiaBen je van plan om binnenkort een dag mee te varen op de Sanne Sophia? Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en hebben op basis daarvan onze dienstverlening aangepast. Hierbij volgen wij de adviezen van de betrokken ministeries en het RIVM op. Eén van de maatregelen is dat we met maximaal 50 personen varen zodat de 1,5 meter-maatregel nageleefd kan worden. Daarnaast checken we voor de tocht of niemand klachten heeft, werken we met looproutes en zorgen we dat er voldoende gedesinfecteerd wordt.
 
 

 
Rondje Amsterdam - Bruggentocht
 
 
Ontdek Amsterdam en omgeving vanaf het water. Vaar mee via de Amstel , het IJ en het IJsselmeer naar Amsterdam en terug. Deze vaartocht wordt ook wel de bruggentocht genoemd vanwege de vele bruggen die onderweg gepasseerd worden. 
 
Wanneer: 25 juli 
Vertrektijd: 11:00 vanuit Weesp
Aankomsttijd: 16:30 in Weesp
 
 

 
Tallship Thalassa: zeilreizen in Nederland
 
Tallship Thalassa
 
Beleef het zeilen met een Tallship. Ga op Whisky Zeilweekend of gewoon Zeilweekend naar Terschelling! Word toerist in eigen land en zie wat de Wadden te bieden hebben. 
 
 
Whisky Zeilweekend 
Wanneer: 10 t/m 12 juli 2020
Aan boord: 20:00 vanuit Harlingen
Van boord: 16:00 in Harlingen
 
 
Zeilweekend naar Terschelling
Wanneer:  6 t/m 9 augustus 2020
Aan boord: 20:00 vanuit Harlingen
Van boord: 16:00 in Harlingen
 
 
 

Informatie en reserveringen

Uitgebreide informatie over de evenementen van Salling / Hollands Glorie, vindt u op onze website https://www.sailing.nl/. Natuurlijk kunt u ons ook mailen of bellen: +31 - (0)294 - 271 561.

 

 
 
Tel. +31-(0)294 - 271 561