Nieuwsbrief 21
Alpaca Mountain/De IJspoort
  September 2016
Hallo Nieuwsbriefvrienden!
 
Allereerst mijn excuses dat u zo lang moest wachten op deze nieuwsbrief (zonder foto’s).
 
De cria's:
 
18-5-2016, AM Channel, haar moeder is Flaches Charm en haar vader is Flanders Ice, ze is erg lief en graag bij haar moeder maar vindt het ook leuk om met de andere te rennen.
 
24-6-2016, AM Jewel, haar moeder is QL Firsty en haar vader Legality, ze is erg actief en vindt de jonge hengstjes erg interessant.
 
9-7-2016, AM Jack, zijn moeder is AI Beaujolais en zijn vader Flanders Ice, hij is erg aanhankelijk en loopt gelijk naar de mensen in de wei toe, en blijft dan achter de mensen aanlopen, erg leuk.
 
26-7-2016, AM Sjors, zijn moeder is AI Glamour Girl en zijn vader is Flanders ICE, hij heeft een zeer mooie vacht en is het maatje van AM Jack, zij zijn vaak samen aan het spelen. Sjors rent ook vaak achter de ballen van de alpacagolf aan.
 
27-7-2016, AM Indira, zijn moeder is OL Abby en zijn vader is ook Flanders Ice, zij is heel fijn gebouwd een echt dametje, heel lief. 
 
Show:

Aanstaande zondag 2 oktober gaan we met 2 dieren naar de alpacashow in Boekel (N-Br) in de tuinmarkthallen, er zijn +/- 120 dieren, er is ook een vachtenkeuring en er zijn diverse stands.
 
Workshop wolspinnen:

Donderdag 10 november starten wij weer onze gezellige en leerzame workshop, leer in 6 avonden de fijne kneepjes van het spinnen en alles wat daar bij komt. Interesse? Meld je aan via de site, graag voor 10 oktober.
 
De IJspoort:

Het ijsseizoen is pas erg laat op gang gekomen, maar loopt ook erg lang door, gelukkig!! Niettemin zijn wij zondag 16 oktober voor het laatst OPEN. Tot die tijd zijn wij OPEN van woensdag t/m zondag tot 20.00 uur.
 
 
Bedankt voor uw interesse en tot de volgende nieuwsbrief!
Marléne, Twan en de alpaca’s.
Alpaca Mountain/De IJspoort
Bergstraat 2 (boven op de “berg”) 
Sweikhuizen