AGENDA  
 
 
Zaterdag 13 juni 2015
Dukes' Family Fun Day
Maandag 15 juni 2015
Algemene Ledenvergadering
 
 
> AGENDA
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING THE DUKES
 
VOORLOPIGE AGENDA
15 juni 2015 - aanvang 20.00 uur
 
1.  Opening en mededelingen
2.  Goedkeuring notulen BALV december
3.  Stand van zaken NRB
4.  Jaarrekening 2014
5.  Verslag kascommissie
6.  Begroting 2015
7.  Verkiezing nieuwe bestuursleden (voorzitter is aftredend en niet herkiesbaar, kandidaten kunnen zich melden bij het bestuur)
8.  Afspraken teammanagement, referees, en barbeheer seizoen 2015-2016 (voorstel volgt)
9.  Rondvraag
 
Aanwezigheid van veel senioren leden, en ouders van jeugdleden is belangrijk voor de ontwikkeling van onze club.
 
 
Foto:
Turven in actie tijdens het beach rugbytoernooi in Hoek van Holland op 30 mei jl.
 
LIDMAATSCHAP NIET OPGEZEGD? 
In de ALV van 10 november 2014 hebben we met elkaar afgesproken dat de contributies voortaan per seizoen van 1 juli t/m 30 juni worden berekend en niet meer per kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december, en dat de uiterste opzegdatum voor het nu aflopende seizoen 2014/2015 1 juni 2015 is.  
Hetzelfde geldt voor statuswijzigingen bijvoorbeeld van normaal senior lid naar recreant.
 
Wie NA 1 juni 2015 opzegt of een statuswijziging doorgeeft, is voor het hele seizoen 2015/2016 contributie verschuldigd volgens de status die hij of zij volgens de ledenadministratie per 1 juli 2015 heeft. Enige uitzondering is de statuswijziging omhoog dan zal het verschil extra worden gefactureerd. Lees meer...
 
 
THE DUKES' FAMILY FUN DAY
The Dukes' family fun day is op zaterdag 13 juni aanstaande vanaf 13.00 uur. Het is een gezellige seizoensafsluiting met o.a. spelletjes voor jong en oud, een partijtje rugby, wellicht ook met de old-fashioned poets Doeke, uitreiking van de Awards, (speler en jeugdspeler van het jaar en most improved player senioren en jeugd). 
 
Familie, vrienden, bekenden en leden van The Dukes zijn welkom. Dus ook vaders, zonen, lieve, maar ook loeders van moeders, dochters, broers, zussen, neefjes, nichtjes, vriend, vriendin, Dukes I, Dukes II, Dukes III, ut Vierduh, Dames, Colts, Junioren, Cubs, Mini’s, Benjamins, Turven en Guppen.
 
Deze dag wordt afgesloten met een BBQ, hiervoor dien je je wel aan te melden via margovanveggel@home.nl (dit kan tot uiterlijk 11 juni). Opgeven is betalen! Volwassenen € 10,- en jeugd € 6,-
 
 
 
THE DUKES JEUGDTOERNOOI
Al met al een geslaagd weekend, met goed weer en veel tevreden gezichten.
 
We willen alle mensen die achter de bar, op en naast het veld hebben geholpen bedanken voor hun tomeloze inzet en alle anderen die goed gemeend advies en commentaar hadden, daarvoor ook hartelijk bedanken.
 
In het bijzonder willen we bedanken:
Bas Coorakker, Joran van Poppelen, Thomas Powels, Peter-Paul Buijs, Siebe Buijs, Jan Mulder, Pieter de Kat, Mark van Meulen, Wisse van der Heijden, Gyam v.d. Boogeart,Teun Admiraal, Niels van Dongen, Julien Penders en Bob Matazed voor het fluiten.
 
En natuurlijk ook Karin, Marjet, Jeroen, Richard K, Dave H, Pieter, Teun, Chiel, Bart, Will, Nick en voetbalvereniging BLC bedankt voor hun hulp bij de voorbereiding en uitvoering van het toernooi.
Pauline en ik hebben besloten dat dit de laatste keer was dat we dit toernooi hebben georganiseerd, Pauline het was uniek! Bedankt voor de je geweldige inzet.
Als er mensen zijn die het volgend jaar de kar willen trekken, schroom niet en maak het kenbaar aan Bart v.d Zande jeugd@dukesrugby.nl.
 
Met sportieve groeten, Geert Hendriks en Pauline Alexander.
 
DIGIDUKES
DigiDukes blijft bestaan!
 
Giel Vekelmans en Jantien Petersen zullen samen het komende competitieseizoen (te beginnen medio juli) DigiDukes verspreiden. Ik wens hen veel plezier en succes met deze job!
 
Maar ik leg mijn toetsenbord niet aan de kant voordat ik een bedankje heb uitgesproken.
Allereerst aan Dewi Williams. Hij is een vrijwilliger binnen onze club die veel werk verzet, volgens mij niet bij iedereen bekend, hij werkt nl. "achter de schermen". Als Content Manager is hij al een paar jaar verantwoordelijk voor de website van The Dukes. Samen hebben wij de afgelopen twee jaar onze leden, vrienden, supporters en rugby Nederland geïnformeerd. Dewi, keep up the good work!
En ten tweede aan Danny Warner. Hij heeft mij geholpen bij de start smoel te geven aan DigiDukes, uit te vogelen hoe een en ander werkt, en sindsdien content van buiten de club aan te leveren.
 
Foto:
Beach rugbytoernooi in Hoek van Holland op 30 mei jl.
 
GEBOREN; SELAH
En het damesteam van The Dukes heeft zicht op weer een nieuw lid over een jaar of wat. Rachel Nadav en Alex Llop hebben een dochter gekregen, Selah. Van harte gefeliciteerd.
 
 
NEDERLAND - ZWEDEN
Nederland heeft op 30 mei jl. in Amsterdam gewonnen van Zweden met 24-14, je kunt wel spreken van een moeilijke  overwinning.
Vanuit het Bossche kamp heeft Stefan Vos zich vanaf het begin van de wedstrijd ingezet voor de overwinning, Diede Brekelmans heeft zich tijdens een bloedwissel heeft mogen bewijzen, alsook Rik van Balkom die in de 2e helft opgesteld werd. Norbecio Mambo zorgde met een try voor 22-14 terwijl Maarten van Osch de eindstand bepaalde op 24-14 met een mooie conversie. Lees meer...
 
INDIVIDUEEL SPELERS-NIEUWS
Noah van den Heuvel is geselecteerd voor het gezamenlijk Academyteam dat op 12, 13 en 14 juni naar het Heidelberg 7s toernooi gaat. Proficiat Noah en go for it!
 
Indigo van den Heuvel heeft tijdens de Amsterdam 7's haar kunnen laten zien. Zij was namelijk geselecteerd om met het D7 development team mee te spelen. 
 
 
 
GEVONDEN VOORWERPEN
Als we maandag 15 juni na de ALV de deur van het clubhuis sluiten voor een welverdiende vakantie gaat de inhoud van de kist "gevonden voorwerpen" ook weg.
Zaterdag 13 juni zal deze kist boven in het clubhuis staan, dus ben je wat kwijt, heb je een trui, schoenen, broek of wat dan ook laten slingeren in de kleedkamer, dan is de kans groot dat dit in de kist zit. Gewoon effe kijken dus.
 
Week 23/2015
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl