AGENDA 
Zaterdag 3 december
10:00 uur: Sinterklaas-bezoek bij G-TBM
11:00 uur: Voorburgse - Cubs 2
11:00 uur: RC Tilburg - Cubs 1
12:00 uur: Junioren 2 - Bredase RC 2
13:00 uur: Colts - ARC
13:15 uur: RC Eemland - Junioren 1 14:00 uur: Club van 100
15:00 uur: Dukes 1 - 't Gooi 
  
Zondag 4 december
13:00 uur: Dukes Dames - NSRV Obelix
14:30 uur: USRS 1 - Dukes 2
14.30 uur: Dukes 3 - VRC The Vets
14:30 uur: Oemoemenoe 2 - Duckes Legends
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via de Dukes Supporter App, Twitter of de agenda op de website.
 

 
  MEER DUKES  
   
  
 
  REDACTIE  
Heb jij een wedstrijdverslag, leuke foto's, nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
Jantien en Giel horen het graag via digidukes@dukesrugby.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Colofon
DigiDukes is de wekelijkse nieuwsbrief van Rugbyclub The Dukes voor - in willekeurige volgorde - leden, sponsors, vrienden, fans en relaties.
De artikelen worden gepubliceerd in de volgorde clubnieuws, nieuws over individuele leden en overig nieuws. Deadline voor kopij is dinsdag.
DigiDukes wordt elke donderdagavond verspreid via e-mail en er wordt naar verwezen via de Twitter- en Facebook accounts van Rugbyclub The Dukes.
Voor dagelijks nieuws kun je de Dukes Supporter App, Twitter en de website raadplegen. Op de website tref je ook oudere berichten en meer informatie aan.
Aanmelden voor DigiDukes via digidukes@dukesrugby.nl
 
UITSLAGEN
Dukes 1: Amstelveense RC - Dukes 1 32 - 19
Colts: URC - Dukes 31 - 31
Junioren: Dukes 1 - RRC 62 - 19
Junioren: Dukes 2 - WaWa's 0 - 89
Cubs: Dukes 1 - Eindhoven 7 - 117
Cubs: Bredase RC - Dukes 2 32 - 10
 
SINTERKLAAS BIJ G-TBM
 
DUKES SUPPORTER APP
Het is voor elkaar. Via de app store en de google play store is de interactieve Dukes Supporter App te downloaden. Met één knop op je telefoon op de hoogte van alle informatie over Rugbyclub The Dukes. Blijf bij met de laatste stand van de teams, de agenda en alle sociale media via één ingang. Handig voor jou, handig voor je team en je familie. Maak een profiel aan in de app en we kunnen je direct berichten sturen. Zo ben jij er als eerste bij. Zet de app zo snel mogelijk op je telefoon. Zoek in de store naar: Dukes Supporter. Hier de links voor iOS en Android.
 
NEDERLANDS JEUGDTEAM
Zaterdag 19 november speelde Nederland U18 tegen Polen en won deze wedstrijd. Met twee Dukes leden in de gelederen. Naast Dirk van Lierop ook Jaap van der Vleuten. Jaap speelt op het moment bij Worthing in Engeland.
 
ALGEMENE LEDENVERGADERING
Maandagavond 28 november was de tweede algemene leden vergadering dit jaar van onze rugbyclub. Het officiële verslag volgt later maar hieronder een korte impressie. Het was lekker vol in ons clubhuis met ongeveer 80 aanwezigen. En de vergadering verliep soepel en snel. Het belangrijkste dat afgesproken is:
* Financieel heeft de club een prima jaar achter de rug. 
* Het kunstgrasveld: de gemeente wacht op de uitkomst van het onderzoek van het RIVM. Als gevolg van de onduidelijkheid traint G-TBM voorlopig op een andere lokatie. Het is wachten op de uitkomst van het onderzoek.
* Bestuur: Rik en Harold treden af en Eric van der Zande (voorzitter) en Will van der Steen (accomodatie) treden toe tot het bestuur. We zoeken nog een secretaris, penningmeester en twee leden - een dame en een heer - vanuit de senioren.
* Eric spreekt uit wat alle aanwezigen vinden: het vrijblijvende moet eraf bij verenigingstaken. Net als bij de jeugd zal iedereen in moeten tekenen om de club te helpen. Het bestuur komt in het voorjaar met een voorstel hiervoor.
* Er is een commissie gevormd om het technische beleid bij de senioren - net als bij de jeugd - vorm te gaan geven. Meer hierover in een latere DigiDukes.
De af- en aantredende bestuursleden en andere sprekers worden met applaus en gejuich bedankt.
 
BONDSDAG BENJAMINS EN MINI's  
Zaterdag 26 november was de Bondsdag. Voor de Mini's en de Benjamins betekende dit dat zij in Capelle aan de IJssel mochten spelen. The Dukes waren met drie benjaminsteams en twee teams van de mini's aanwezig. Een mooie dag, die koud begon, maar waar de benjamins en mini's zich niet door lieten weg jagen. Doordat het in Capelle aan de IJssel was, werd er ook gespeeld tegen teams die je anders niet snel tegen komt, Haarlemmermeer Hawks bijvoorbeeld. 
 
CLUB VAN 100
Zaterdag 3 december speelt Dukes 1 de thuiswedstrijd tegen
't Gooi. Een geduchte tegenstander. Op dit moment met een straatlengte achterstand de nummer twee achter RC Hilversum. De leden van de club van 100 zullen - onder het genot van een hapje en een drankje - The Dukes aanmoedigen. Daarvoor is de bar in de club van 100 tent geopend vanaf 14.00 uur tot 17:00 uur. Aansluitend is iedereen welkom in het clubhuis om daar de gezelligheid voort te zetten. Meer informatie over de club van 100 en hoe jij jezelf daarvoor kunt aanmelden vind je
op onze website.
 
Week 48/2016
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 's-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl