Click here to view this email in your browser
 
Hej,
 
  
Nu kör vi sista rycket innan semesterledigheten, välkomna in och förse er med garn och inspiration till sommarens alla stick- och virkprojekt.
 
Semestertider!
Butiken kommer att vara helt stängd för semester de två mittersta veckorna i juli, vecka 28 & 29.
Sista dagen vi har öppet före semestern är alltså på lördag 6/7 och sedan öppnar vi igen måndag 22/7.
 
Nyhet: Best of - finaste merinoull
Vi har fått hem ett nytt härligt garn i finaste merinoull, "Best of" heter det och består av 100% handfärgad extrafine merino och passar till stickor 2-3 mm. En härva är 100g och 420 meter och garnet passar till både baby/barn- och vuxenplagg samt sjalar eller varför inte muddar eller andra accessoarer? Best of finns i tre nyanser; grönt, rosa och multifärgad och kostar 189 kr/härva.
 
 
Drops bomullsrea -35% på Paris & Muskat
Hela juli månad är det kampanjpris på bomullsgarnerna Paris och Muskat från Garnstudio Drops Design.
Passa på - nu kostar ett nystan Paris 16 kr istället för 24 kr och Muskat endast 19 kr istället för 29 kr!
Bägge garnerna passar till såväl stickning som virkning och det finns massor av mönster att tillgå via Drops mönsterbank på nätet.
 
 
LIN-REA!
Nu kan du fynda lingarn till 30% rabatt! Vi säljer ut M&K Linen för 39 kr per 50gr-härva istället för ord pris 55 kr. Garnet är 100% lin och 125 m per härva, passar till stickor 3-3½ mm. Gäller så långt lagret räcker!

Varför inte haka på trenden och sticka en d
isktrasa i lin, ett perfekt litet sommarprojekt för hemmet eller som gåbort-present. En enkel beskrivning på en fin disktrasa hittar du på bloggen Frog Knitting:
http://frogknitting.blogspot.se/2013/05/disktrasor.html
 
 
Noro Sekku 30% rabatt
Det tunna, vackra garnet Sekku utgår tyvärr ur Noros sortiment. Vi rear därför ut de färger vi har kvar med 20% rabatt. Priset är då 84 kr istället för orddinarie pris 120 kr för 50g och 420 m. Sekku består av 50% bomull, 17% ull, 17% silke och 16% nylon och är som alla Noros garner handfärgade i oväntade och vackra färgställningar.
  
 
Fynda virknålar till semesterresan!
Nu säljer vi ut KnitPros fina kit med virknålar i trä. Ordinarie pris 379 kr men nu kostar de endast 249 kr. Setet innehåller fem enkla virknålar i storlekarna 3.5 mm, 4.5 mm, 5 mm, 6 mm och 8 mm. Virknålar i trä går bra att ta med sig ombord på flyget, bra om man ska ut på långresa!
 
Höstens kollektion från Drops finns nu på nätet
Vill du tjuvkika på höstens beskrivnignar från Drops Design, eller kanske sätta igång med höstkoftan direkt? Nu läggs beskrivningarna ut på hemsidan varefter de blir klara, det markeras med en röd triangel i högra hörnet. Se om din favorit redan är publicerad här:
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
www.facebook.com/litetnystanAB
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15
semesterstängt 7/7-21/7
 
Skicka gärna nyhetsbrevet vidare till dina garnintresserade vänner!