AGENDA  
 
 
  MEER DUKES  
   
 
  REDACTIE  
Nieuwtjes om te delen, tips of opmerkingen voor de redactie?
ewarner@xs4all.nl
 
  CLUBSPONSOREN 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
WEDSTRIJDUITSLAGEN;
Dukes 1; Dukes-LRC Diok; 61-11
Dukes 3; Dukes-NSRV Obelix; 8-54
Dukes 4; RC Octopus-Dukes; 10-50
Dames; Dukes-GRRC; 51-5
 
 
SINTERKLAAS BIJ THE DUKES
Sinterklaas komt op 22 november tussen 10.00 en 12.00 uur bij The Dukes. Kom jij ook? Geef je op via tbm@dukesrugby.nl.
 

 
DUKES FORSE MAAT TE GROOT VOOR DIOK
In het tot nu toe sterkste optreden van het seizoen hebben The Dukes weinig heel gelaten van DIOK: 61-11. Al in de eerste helft werd de Leidse ploeg kapot gespeeld, en ook in de tweede helft namen de Bosschenaren hun voet niet van het gaspedaal af. DIOK was eenvoudigweg niet bij machte om het The Dukes echt moeilijk te maken. De ploeg kwam nog wel op voorsprong na een penalty in de tweede minuut, maar daarna had het eigenlijk weinig meer in te brengen. Een watervlugge break van Rik van Balkom zorgde ervoor dat Nicky Verhoeven na zes minuten al de eerste try van de wedstrijd kon maken. 
 
INKTVISRINGEN VOOR LUNCH UT VIERDUH
Zondagmiddag. Voor sommigen voelt het nog als ochtend. De wieken van de molen in Uden staan de goede kant op voor een pot rugby. Op het veld staat een voltallig vierde met ruim 25 man klaar om inktvisringen te maken.
De warming up was wat rommelig, maar Bertie wist daar wel wat op: na een paar rondjes push ups waren de koppies erbij.
Vanaf de aftrap was het duidelijk: deze tegenstander wilde zich niet laten inpakken. De scheids liet veel toe en liet doorspelen bij hoge tackles en octopus spelers die rucks van de zijkant ingingen. Lees meer...
 
OVERWINNINGSREEKS DAMES
Bij Rugbyclub The Dukes uit ’s-Hertogenbosch zijn op het sportveld aan de Limietlaan normaal gesproken sterke en breedgeschouderde kerels te vinden. De rugbyclinic voor meiden en dames ruim drie jaar geleden resulteerde in een competitieteam dertig met enthousiaste jonge vrouwen die grote vooruitgang boeken in hun wedstrijdresultaten.
Nederlagen met 100 – 0 waren aanvankelijk hun deel. Het tweede jaar wist de ploeg ook geen wedstrijd te winnen al werd de kloof met de tegenstanders minder groot. Afgelopen twee seizoenen verloor het damesteam van Rugbyclub The Dukes alle wedstrijden in de landelijke competitie. Dit jaar voert de Bossche ploeg plots de ranglijst in de tweede klasse zuid – waar zeven ploegen deel van uitmaken – aan. Lees meer...


Week 46/2014
Rugbyclub The Dukes    Limietlaan 7  5216 JJ 'S-Hertogenbosch   info@dukesrugby.nl