Na verschillende positieve gemeenschappelijke projecten heeft inarco beslist om voor de uitwerking van haar concepten op structurele wijze beroep te doen op de diensten van eld.
inarco en eld richten daarvoor dit jaar een specifieke structuur op onder de werktitel “the urban laboratory” waarbij de focus ligt op gemengde bouwprojecten waarvan het ontwerp zich vroeg in de conceptuele fase bevindt.
 

 
Waterfront Jachthaven Cadzand Bad – 2017 – RYCB - Compagnie Het Zoute – Sergio Herman

 
 
inarco ontwerpt vernieuwende concepten voor waterfront-, brownfield-, en gebiedsontwikkeling met integratie van stedenbouwkundige en architecturale visie.
 
Herbestemmen en duurzaam verdichten van het bestaande areaal en territorium tot vergunbare plekken met begeleiding van de financiële en economische haalbaarheid van het bouwproject.
 
Doorgedreven communicatie en overleg met de vergunnende overheden en andere stakeholders om tot vergunbare concepten te komen voor duurzame projectontwikkeling.
 

 
Brownfield Denaeyer - 110 appartementen– Willebroek – 2017 – Odebrecht - GCCF

 
eld heeft als multidisciplinair kantoor een uitgebreide track record door in tal van samenwerkingen een sturende, ondersteunende en technische/praktische rol op te nemen met binnen- en buitenlandse conceptarchitecten, wat eld ook in de toekomst zal blijven doen.
 
De sterke complementariteit van de twee architectenbureaus maakt dat deze combinatie voor de bovengenoemde concepten een geschikte partner is en staat het gespecialiseerde professionalisme van de individuele kantoren garant voor efficiëntie in het volledige ontwikkelingsproces en waar continuïteit en rationele opvolging tot de oplevering belangrijk is.
 

 
cid:image064.jpg@01D3B153.B40B7CD0
Grootschalige stadsinbreiding – De Weverij – 210 units – Sint Niklaas – 2017 – Cores Development

 
De internationale ambities kunnen worden vorm gegeven vanuit de groep perspective eeig waarvan eld stichtend lid is .
Klanten kunnen aldus wereldwijd beroep doen op meer dan 260 architecten, stedenbouwkundigen, consultants en ingenieurs voor complementaire maar zeer gespecialiseerde diensten.
 

 
Waterfront ontwikkeling Craeyenhof – 76 units – Burcht – 2018 - Brocap
 

 
“the urban laboratory” specializes in feasibility studies for urban planning, architecture
and waterfront development, redestination of urban territory.
 
reshaping and recycling the environment - adding a lot of passion and inspiration to concrete and bricks
 

powered by
 
https://www.eld.be/wp-content/uploads/2015/10/cropped-logo_subline.png