Be-Sync & ketenintegratie
September 2009

Be-Sync is gevraagd om te participeren in een, inmiddels landelijk bekend, project omtrent ketenintegratie. Com Wonen (WoningCorporatie) en Dura Vermeer (Bouwer) hebben afspraken gemaakt met de volgende partij
en:
    - TU/Delft
    - Nijenrode
    - Deloitte

Com Wonen en Dura Vermeer willen projectoverstijgend (dus voor langere termijn) werken aan ketenintegratie. In de samenwerking wil men de voordelen van ketenintegratie gaan benutten.
Be-Sync is gevraagd om kennis en kunde te leveren omtrent platform keuze(s) en integraties.

Wij zijn trots hiertoe gevraagd te zijn. Dit geeft ons als Be-Sync de mogelijkheid onze ingeslagen weg en daaraan gerelateerde ervaringen ten volle te toetsen binnen de bouwketen.

Technische oplossingen zijn voor ons gesneden koek echter zonder de juiste business partners, is het implementeren met het juiste draagvlak zoveel moeilijker. Dit laatste krijgt voor ons met de genoemde partners, zijn beslag. Net zoals onze businesspartners, zijn wij ervan overtuigd dat de juiste ketenintegratie, zowel logistiek zijn voordelen zal opleveren in efficiëntere afwikkeling, alsook faalkostenreductie zal bewerkstelligen.

En laten we eerlijk zijn: De tijd is er nu absoluut rijp voor. Indien als gevolg daarvan er dan ook nog eens een breed gedragen standaardisatie in de bouwketen uit ontstaat, kan het “nieuwe bouwen” tot volle glorie komen.

Meer op de volgende websites:
http://www.succesvolbouwen.nl/content/home/
http://faalkostenreductie.spaces.live.com/
 
 
Building Information Modeling Quickscan         
 
Building Information Modeling (BIM) is een veelomvattend en complex vraagstuk waar veel bedrijven nog aan het zoeken zijn naar de juiste richting en oplossingen. Middels een nieuw op te zetten BIM Quickscan kunnen bedrijven inzicht krijgen in hun stand van zaken rondom het BIM vraagstuk.

Onder leiding van TNO is Be-Sync met een aantal andere gerenommeerde partijen een traject in gegaan om te komen tot een BIM Quickscan.Verschillende type bedrijven brengen ieder hun eigen specifieke kennis in om tot een goede invulling te komen.

Na de nieuwe BIM Quickscan kunt u verdieping krijgen in een bedrijfsspecifiek onderzoek, waarna u weet waar u staat en wat de volgende stap is. Over een aantal maanden zal de BIM Quickscan klaar zijn, waarna wij u graag van dienst zijn om u verder te helpen.
 
We houden u op de hoogte.....
 
Be-Sync, een bedrijf met een gezicht                 
Wij als Be-Sync, achten persoonlijk contact en gevoel voor uw behoeften van het grootste belang. Zo af en toe worden wij geconfronteerd met de vraag in hoeverre wij garant kunnen staan voor de continuïteit en noodzakelijke professionaliteit. Het antwoord daarop is wat ons betreft eenvoudig: Door ons persoonlijke contact wijken wij af van de grote spelers op de markt, waar u als klant geconfronteerd wordt met de geest van anonimiteit.

Be-Sync heeft een gezicht. Daarmee persoonlijk contact, emotie, betrokkenheid en een menselijke band met u. Van bedrijfsvoering tot de werkvloer. Continuïteit en professionaliteit is onze trots en drijfveer. Geen 6 lagen doorkiesnummers of keuzemenu’s, om dan alsnog verbroken te worden of een onbevredigend antwoord te krijgen. Geen verzoek tot terugbellen waarop wij niet zullen reageren. Natuurlijk moeten zaken juridisch voldoende worden overeengekomen, maar laat die papieren daarna stoffig worden in het archief en onze energie benutten in het naar tevredenheid bedienen van onze klanten.

Neem vrijblijvend contact op met Be-Sync via: 0318 - 43 82 26 of via info@be-sync.nl


 

 
Be-Sync laatste nieuws
Nieuwe ketenintegratie project
Als onderaannemer zal Be-Sync een technische rol gaan vervullen in het ketenintegratie project tussen Com Wonen en Dura Vermeer. Andere prominente spelers in dit traject zijn (o.a.)TU/Delft, Nijenrode, Deloitte.
 
Uitbreiding aan de commerciële kant

Om de verkoop en optimalisatie van (o.a.) onze online project omgeving verder onder de aandacht te brengen bij onze prospects, hebben we onze verkoopkracht uitgebreid.Dit in de persoon van Frans van Gils. Frans zal Be-Sync een gedeelte van zijn tijd ondersteunen en adviseren. Met Frans hebben we daarmee ondersteuning van iemand die de actieve branches van Be-sync en meerdere kent.
Lees meer...

Ondersteuning BAM Groep met Informatie Management
Bij de BAM Groep zijn we inmiddels geruime tijd bezig om het vraagstuk rondom Informatie Management verder vorm te geven. Het structureren van de informatie architectuur en informatieprocessen staan hoog op de agenda bij de BAM.
Lees meer...

ICT strategie - Banken Champignons Groep
Ook buiten de bouwsector heeft Be-Sync het vertrouwen gekregen om ICT strategie advies diensten te verlenen. De Banken Champignons Groep heeft Be-Sync gevraagd om samen de ICT strategie voor de komende 5 jaar samen te stellen.
Lees meer..
Copyright ©Be-Sync B.V. 2009