Har du problem att läsa detta mail eller vill se det i din webbläsare                                                     Tisdagen den 18 december 2012
 
Julen närmar sig med stormsteg och tomten gav oss fiskbara isar i förskottsjulklapp! 
 
Nu är humöret på topp i Sportfiskesverige. Isarna är här och förhoppningsvis får vi behålla dom vintern igenom. Det är något speciellt med att fiska från isen. Det är spännande, massa nya ljud- och synintryck som vi inte möter de andra årstiderna. Finns det något mäktigare än en stonkande is som sänder ut dova knallar när den bänder sig, och du sitter där på din skrylla med en kaffekopp i handen och ser solens första strålar bryta igenom morgondiset?
 
Det tycker vi på BeOutdoors är livskvalitét, och är något vi vill att våra kunder ska få uppleva så många gånger som möjligt, och för en så billig peng som möjligt. Vi har laddat upp med en massa fina produkter och kampanjer inför julen. Ge dina nära och kära en julklapp som får dem att vilja vara utomhus under vinterhalvåret. Det är alltför många som blir sittandes framför TV-apparaten hela vintern, den tid på året som egentligen är den skönaste att befinna sig utomhus. Kanske har dessa människorna inte prövat isfiske.
 
Ge bort vinterfiskeutrustning i julklapp och gör både dig själv och din vän en tjänst. Vad julklappen egentligen innebär är en anledning till att befinna sig utomhus under vår i särklass vackraste årstid, i sällskap med dig.
 
 
Vi känner oss extra snälla nu när årets lussekatter och pepparkakor börjat verka ordentligt. Därför vill vi ge våra kära kunder möjligheten att göra riktigt bra köp innan jul. Handlar du för minst 300 kronor i någon av våra fysiska butiker så kommer du få en värdecheck på 20% av totalbeloppet du handlat för (gäller samtliga varor utom presentkort samt vissa av våra rejält nedsatta klippvaror). Värdechecken måste du lösa in innan den sista februari. 
Glöm nu bara inte att uppge koden 'Tomtecheck' i kassan! 
 
 
 
 
Vi tänker inte chansa, våra butiker kommer ha öppet den 23 december. Vi vill inte att någon ska bli utan julklappar i år och ibland dyker det upp oförutsedda situationer. Så har du inte köpt dina julklappar ännu så behöver du inte oroa dig, det är bara att komma in och hälsa på oss i någon av våra butiker.
 
 
Presentkort är den perfekta julklappen! Det är svårt att köpa julklappar till sportfiskare. Men varför chansa? Med ett presentkort kan det inte bli fel!
Vi har snickrat ihop ett erbjudande för er som vill köpa presentkort i julklapp åt någon ni känner. För varje femhundralapp presentkorten täcker så får ni välja till en av följande bonusprodukter (till höger) utan extra kostnad (värde upp till 249 kr!). Klicka på bilden så får ni instruktioner för hur ni tar del av detta fantastiska erbjudande. Presentkortet kan inlösas från och med 24/12.
 
 
 
 
Som sagt, lussebullarna och pepparkakorna har gjort sitt. Vi känner oss riktigt snälla och kommer därför köra en mellandagsrea i år. Den startar den 26 december och då kan det vara bra att vara på plats. Ibland går det undan och vi vill inte att du ska bli utan just det du vill ha. Skriv in det här datumet i almanackan så att du inte glömmer bort det, för här kan vi lova er att det blir det läge att fynda!
 
 
 
 
Nu är våra butiker rustade inför vinterfisket. Vi har fått in en massa glödheta produkter som man inte kan vara utan den här tiden på året. Vare sig det är fiskeutrustning, kläder, eller något annat du behöver så är det bara att kika in i någon av våra butiker så hjälper vi dig att komma tillrätta.
 

 
 
 
 
Nu har isfisket kommit igång på allvar! Ismetet är en fantastisk metod för att få kontakt med våra predatorer. Gädda, abborre, gös, det spelar ingen roll vilken art du tycker bäst om att fiska efter. Isen levererar på samtliga plan. I flera vatten där vi inte kommer till med båtar då det är öppet vatten så öppnar isfisket upp för att testa de där lokalerna som vi aldrig riktigt kommer åt annars. Isfiske är både roligt och intressant, glöm inte termosen hemma bara!  
 
Marko med en fin vintergös tagen från isen.
 
KOLLA IN VÅRA ANDRA AKTUELLA KLIPP
 
 
 
NYA MÅL FÖR DITT FISKE i ÅR? VI HAR GREJORNA OCH KOMPETENSEN FÖR ATT HJÄLPA DIG!
 
Våra butiker & öppettider
BeOutdoors SÖDER, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM/NORSBORG. Må-Fr 10-19, Lö & Sön 10-16
BeOutdoors NORR, Valhallavägen 46, STOCKHOLM. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors VÄSTERÅS, Gjutjärnsgatan 5, VÄSTERÅS. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors GÖTEBORG, N. Allégatan 5, GÖTEBORG. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors MALMÖ, Köpenhamnsvägen 5, MALMÖ. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors LUND, S. Esplanaden 20, LUND. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM. newsletter@beoutdoors.se