AMGEN Singelloop Breda
april 2016
  
Breda hardloopstad verwelkomt jou!
  
Hallo, wat fijn dat je terug bent bij de AMGEN Singelloop Breda. We kijken er met onze hele organisatie naar uit om jou (weer) te begroeten. Jij ook?
Lees dan snel verder.
 
 
Voorinschrijven voor de 31e AMGEN Singelloop Breda kan weer vanaf 1 mei!
 
Wil je weten waar je staat in je looptraining? Doe op 8 mei mee met Wings for Life World Run en ontdek hoeveel kilometer je al aan kunt in jouw eigen tempo. Breda is voor de tweede keer het nationale middelpunt van dit wereldwijde loopevenement. En daar is onze gastvrije stad ongelooflijk trots op. 
 
Verder vind je in deze nieuwsbrief het antwoord op de vraag wat er op 22 april
staat te gebeuren.

 
'Hij zit achter je, de Catcher Car!'
 
'Ren mee voor degenen die dat niet kunnen.'

Op 8 mei is Breda voor 
de tweede keer het landelijk podium voor de Wings for Life World Run. 100% van het inschrijfgeld gaat rechtstreeks naar het onderzoek naar de genezing van dwarslaesies.

Blijf de bewegende finish vóór

Dit bijzondere hardloopevenement is anders dan alle andere. Hardlopers en de deelnemers in een rolstoel, van beginners tot topsporters, starten wereldwijd in 34 plaatsen tegelijk. Na het startschot racen ze naast elkaar met als doel de Catcher Car
voor te blijven. Deze 'bewegende finishlijn'
komt steeds dichterbij. Je stopt met lopen
als de Catcher Car je inhaalt.
 
Startdorp op Chasséveld

Het Wings for Life World Run startdorp in Breda is dit jaar op het Chasséveld. Je vindt daar een betaalde garderobe (€2,-), omkleedfaciliteit, EHBO en mobiele toiletvoorzieningen inclusief invalidentoiletten. Ook staat daar het podium, zijn er diverse cateringfaciliteiten en een groot scherm waarop de nationale en de wereldwijde uitzending te zien is.
 
Inschrijven Wings for Life kan nog!

Schrijf je tot 4 mei (13.00 uur) online in op www.wingsforlifeworldrun.com,
op zaterdag 7 mei en op de dag zelf tot
2 uur voor de start
 

22 weken om te trainen
 
Vanaf zondag 1 mei 18.00 uur kun je via wwwbredasesingelloop.nl alvast online je startbewijs bestellen. Je hebt dus maar liefst 22 weken om te trainen voor jouw favoriete afstand: de 5 km, 10 km of halve marathon. Een korte afstand lopen, samen met school of je gezin? Dan is de Familieloop ook heel geschikt!
 
Vanzelfsprekend heten we jou en je collega's ook meer dan welkom als bedrijventeam bij de Campanile Bedrijvenloop. Maak ze er vast warm voor!
 

Verfrissend!
 
Nieuwe look
Dé website waar je alle nieuws, tips en weetjes over de Bredase Singelloop vindt, heeft een verrassing voor je. Vanaf 22 april kun je alvast een kijkje nemen. Je zult zien dat www.bredasesingelloop.nl een nieuwe look heeft. Verfrissend en hip, en we hebben veel plaats voor mooie foto’s. En natuurlijk vind je alle informatie die je zoekt. 
 

2 oktober, Breda, gezelligste hardloopstad
 
Blijf op de hoogte van nieuws, onze extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters. 
Volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebookPinterest én Instagram.
 
Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
 
Je bent natuurlijk ook welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl