Nieuwsbrief | Jaargang 6 | Nummer 4 | april 2018
Lian Spijkerman
 
IN DEZE NIEUWSBRIEF
 
• PowerSlim Balance
 
• Product van de maand
   (mét aanbieding)
 
• Slank & Slim recept
 
• Wat vinden jullie van ons?
 
Afvallen? Dat doen we samen!
 
PowerSlim heeft iets compleet nieuws: PowerSlim Balance. Dit zijn ‘gewone’, alledaagse producten waarmee je lekker in evenwicht blijft. Ze zijn lager in koolhydraten en hoger in eiwitten en vezels dan vergelijkbare producten uit de supermarkt. En geschikt voor het hele gezin. Kies voor het ontbijt bijvoorbeeld uit muesli met noten, crackers of bak je eigen meerzadenbrood. Kies ’s avonds voor pasta of rijst. Voor de lekkere trek zijn er allerlei repen en koekjes, maar ook chips en kaascrackers. Wil je hier meer informatie over of een foldertje? Of het kookboek bestellen? Of het proefpakket? Ik laat het je graag allemaal zien!
 
Met uitgebalanceerde groet,
Lian
 
 
Product van de maand

 
In het assortiment van PowerSlim Balance vinden we onder meer deze overheerlijke Chocolate Chip Cookies. Heerlijk knapperig met een lekkere chocolade bite. Een goed vullend koekje om lang van te genieten.

Nu in de aanbieding:
van € 6,95 voor € 4,50 per verpakking (4 stuks).

 
Slank & Slim recept
 
 
Frittata met munt, citroen en feta (voor 2 personen)
(uit het nieuwe PowerSlim Balance kookboek)
  • 4 eieren
  • courgette in halve schijfjes
  • prei in halve ringen
  • 100 gram fetakaas (blokje)
  • 3 el olijfolie
  • 1 bosje munt, gehakt
  • 1 citroen, schil geraspt en uitgeperst
  • 1 teen knoflook, geperst
  • 1 theelepel groentebouillon
  • Peper en zout
Klop in een kom een marinade van 2 eetlepels olijfolie, citroensap en -rasp, knoflook en bouillonpoeder. Voeg de courgette en de prei toe en laat 5 minuten staan. Klop ondertussen de eieren los in een kom met peper en zout. Verhit 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de groenten in circa 7 minuten op een laag vuur. Giet het ei over de groenten en verkruimel dan de feta erover. Laat de frittata nu stollen op een laag vuur. Bestrooi voor het serveren met muntblaadjes. Smakelijk!
 
 
Wat vinden jullie van ons?
 
Ik ben Connie, verpleegkundige en moeder. Al zolang ik mij kan herinneren ben ik stevig geweest. De ene keer wat zwaarder dan de andere keer. Ik kan mij als de dag van gisteren herinneren dat ik als puber maat 32 van een spijkerbroek nodig had. Gelukkig hield ik erg van sporten en ben ik daarmee veel kilo’s kwijtgeraakt. Helaas was dat sporten altijd in teamverband en moest ik stoppen toen ik de opleiding verpleegkundige ging volgen. Door het onregelmatige werk, het niet sporten én te veel snoepen, kwam ik al snel weer aan.
 
Tijdens mijn zwangerschap ben ik in totaal slechts 8 kilo aangekomen. Vooral de maanden ná de bevalling ben ik veel aangekomen. Net als veel andere mensen, ben ik een emotie-eter. Helaas kwam ik door een traumatische bevalling, verbouwing, verhuizing en het niet op gang komen van de borstvoeding in een postnatale depressie terecht. Tijdens deze periode heb ik veel gesnoept met als gevolg dat de kilo’s eraan vlogen.
 
Opeens was de maat vol…
 
Toen zelfs mijn laatste spijkerbroek te strak ging zitten was ik er klaar mee! Diezelfde dag heb ik contact opgenomen met Lian van Studio Contour in Eindhoven. Ik kon gelukkig in die week meteen bij haar terecht. Na het intakegesprek nam ik het grote starterspakket mee naar huis en heb ik mij verder verdiept in het PowerSlim afslankprogramma. Het viel mij gelijk op dat het programma makkelijk te volgen is. De recepten in het boek zijn origineel, lekker en makkelijk te combineren met mijn werk en gezin.
 
Op mijn telefoon hield ik elke dag mijn gewicht bij. Hierdoor zag ik dagelijks dat ik goed bezig was. Zo was PowerSlim nog beter vol te houden. Ik zit momenteel in de gewichtsbehoud fase. In deze fase komen er langzaam steeds meer koolhydraten bij. Heerlijk die eerste boterham! En dat aardappeltje had ik ook wel gemist.
 
Iedereen die te zwaar is, weet waar het aan ligt: te veel eten en te weinig verbranden. Door PowerSlim word je je bewust van gezonde voeding. Iedereen kan afvallen, vooral met PowerSlim. Maar op je streefgewicht blijven, is pas echt een uitdaging. Gelukkig krijg ik nog een jaar lang ondersteuning van Lian. Mij is het inmiddels gelukt om af te vallen. Ik ben nog steeds dezelfde Connie, maar ik beleef nu meer plezier in het leven. Laatst voelde ik mij voor het eerst écht mooi op een feestje. Ik paste weer in een strak kort jurkje!
 
Groeten,
Connie
 
Studio Contour biedt onder persoonlijke begeleiding diverse behandelingen en keuze uit twee voedingsprogramma’s:
PowerSlim en Slinc. Kijk voor meer informatie op www.studiocontour.nl
 
 
Studio Contour - Tongelresestraat 502a - 5641 AX  Eindhoven
T 040 - 25 15 967 M 06 25 09 02 08
E info@studiocontour.nl W www.studiocontour.nl