Unsubscribe / Change Profile
Сподели:
 
Разделното събиране на отпадъци е изключително важно в днешно време. То осигурява суровина за производството на нови изделия,  редуцира количеството на отпадъците, които се депонират, и по този начин спестява финансови разходи, и не на последно място намалява вредното въздействие на човешката дейност върху околната среда.
 
В този брой на бюлетина бихме желали да представим изключително качествени съдове, които се използват от общински предприятия, сметосъбиращи фирми, в хранително-вкусовата промишленост, в предприятия от преработващата промишленост, земеделски производители и др. Те ще бъдат показани на изложението Save the Planet (27-29.03.2018) в София.
 
М и М ФРУТ ЕООД е доставчик на качествени пластмасови изделия, обслужващи различни сектори от икономиката. Фирмата предлага различни по вместимост съдове за общи, разделни и Био отпадъци, отговарящи на Европейските изисквания и вече над дванадесет години e на българския пазар, като е доказала лоялността си към своите бизнес партньори.
 
 
 
Интервю с г-жа Магдалена Дочева, управител на М и М ФРУТ ЕООД

    
Г-жо Дочева, дайте малко повече информация за продуктите, които предлагате, и към кои сектори са насочени.
В продуктовата ни гама са включени различни видове пластмасови и метални съдове за общи, разделни и Био отпадъци, обслужващи сектор Екология. Предлагаме също така пластмасови бокс палети, касетки, цистерни и резервоари за вода (и не само), бурета за вино и оборудване за винопроизводство, европалети, намиращи приложение в секторите Селско стопанство и Индустрия. Всички пластмасови изделия се произвеждат от първичен материал (HDPE), което ги прави приложими и в хранително-вкусовата промишленост. Характеристиките на използвания материал, технологията на производство, технологично модернизираните фабрики и високо квалифицираният персонал, осъществяващ самото производството, са гаранция за качеството на предлаганите от нас изделия.
 
С кои международни компании си партнирате?

М и М Фрут ЕООД е филиал за България на гръцката Tecno Plastica Hellas A.E. и на италианската JCO Plastic Spa., които са сред водещите производители на пластмасови изделия в Европа. 
 
Кои са Вашите основни клиенти?

През годините, както и към днешна дата, М и М Фрут ЕООД е основен доставчик на общините в страната, общински предприятия, сметосъбиращи фирми. Доставчици сме на малки и големи производствени предприятия, на територията на цялата страна, осъществяващи дейността си в хранително-вкусовата промишленост, на предприятия от преработващата промишленост и пр. Наши клиенти са и множество земеделски производители. Интервюто продължава тук
 
Запишете се за получаване на бюлетина ни тук и се присъединете към групите ни за актуални новини от сектора:    
 
Лице за контакт: Таня Булдеева, tanya@viaexpo.com, тел.: 032/512905, 0886/793172
 
  Eвропейската асоциация за технологии и съоръжения за разрушаване в строителството (EDA) съдейства за напредъка в законодателството на бранша, развитието на технологиите в управлението на строителните отпадъци, унифицирането на стандартите, насърчава информационния обмен за методи, иновации и обучение.
**********************************************************
 
Екология & Инфраструктура е първото и единственото у нас българско списание за продукти и технологии за екология и инфраструктура. Излиза от началото на 2012 г. Списва се от специалистите, които от 19 години правят индустриалното списание на България – Инженеринг ревю.
 
 
Съгласно Закона за електронната търговия този е-мейл може да е непоискано търговско съобщение. Ако не желаете да получавате писма от нас, отговорете "UNSUBSCRIBE".