Manas Bhutan
Stel je bent in het land van het Nationale Geluk en je behoort tot de happy few die als één van de eerste buitenlanders het Nationaal Park Manas kan bezoeken.
Ervaren Aziëgangers op deze Blue Elephant-reis zagen meer dan 65 nieuwe soorten vogels, waren overweldigd door de enorme natuurpracht en keerden naar huis met ervaringen van once in a life-time. Gezien: White bellied Heron, Ibisbill, Himalayan Monal, Lesser en Greater Adjutant, Black Eagle, alle Langur apensoorten, Himalayan Goral, etc.
Voor het komend jaar staat deze reis op de kalender van: 18 oktober tot 2 november a.s. een echte aanrader.
 
De voorjaarsreis is van 27 april t/m 13 mei 2015
 
 
Tip: kijk voor een sfeerimpressie een filmpje van de Hornbills in Manas:
 
Voorjaarsreis naar Bhutan
In april vertrekken we voor de voorjaarsreis. Deze reis is nog een speciale aanbieding. In deze periode is het voorjaar in volle gang, met niet alleen overal vogels maar ook een uitbundige bloemenpracht en vele vlinders.
 
 
Bolivia
Een enorm succes, mede door de fantastische inzet van de vogelgids ter plaatse. Tijdens deze reis zijn gezien: Titicacafuut en Vetvogels, Condor, Hoatzin en Harpy eagle.
Voor het komend jaar staat deze reis op de kalender van 25 september tot 9 oktober a.s.
 
 
 
Enkele nieuwe bestemmingen 2015:

Japan vertrek 7 februari a.s. 
Lees verder
 
Mongolië vertrek 9 t/m 26 juni 
 
Binnenkort op onze website:
 
Bhutan met Crane-festival (9 dagen)/Nepal (8 dagen) vertrek 5 november 2015

Speciale fotografiereis naar Bhutan:
Vertrek 19 september tot 4 oktober (16 dagen) een reis met vele fotografiemogelijkheden, zoals mensen, cultuur, natuur,  wildlife, landschappen, etc. Er zijn ook mogelijkheden voor een home-stay om een dag lang het leven op het platteland bij de mensen thuis van Bhutan te fotograferen.
 
 
Brazilië
In september gaan we naar het Atlantisch regenwoud van Brazilië, de Pantanal en de Rio Guaporee. In het Atlantisch regenwoud gaan we zoveel mogelijk van de ruim 60 endemen zoeken, in de Pantanal onder andere naar de hyacinth ara en in het laatste gebied naar de Hoatzin en de jaguar.
 
 
 
 
SOVON dag en Beurs voor bijzondere reizen
Op 29 november zijn we met een stand aanwezig tijdens de SOVON dag in de Reehorst in Ede.
Op 10 en 11 januari zijn we met een stand op de Beurs van Berlage in Amsterdam op de beurs voor bijzondere reizen. Kom langs en laat u inspireren. 
 
 
 
BLUE ELEPHANT, Tebinckslaan 14, 9462 PV Gasselte, T 0599-565124 www.blue-elephant.nl