Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de online versie.
 
 
Nieuwe bestemmingen 2023
 
De nieuwe STAP-bestemmingen dit jaar zijn allebei Franse bestemmingen en dus prima met auto of trein te bereiken. 
Het zijn trektochten met elk een heel eigen karakter. De eerste is een korte trektocht in de Tarn et Garonne, een dunbevolkt département ten noorden van Toulouse. Je loopt daar 5 dagen door een Frankrijk dat wij, Nederlanders, zo graag in Frankrijk willen vinden. Wat dat inhoudt lees je hieronder.
 
De tweede nieuwe bestemming is de Vercors, een heel ander Frankrijk vlak onder Grenoble. Hier wordt een reusachtig kalkplateau omhoog gedrukt om op het hoogste punt spectaculair in elkaar te storten, garantie voor een reeks indrukwekkende natuurwandelingen. Voor wie de Alpen wil ervaren zonder de Alpen in te gaan.
 
Letterlijk uit de as herrezen is la Palma. Wie herinnert zich niet de uitbarsting van de Cumbre Vieja-vulkaan? Na 3 maanden stopte hij gelukkig met het uitbraken van lava en as. Een grote schoonmaakbeurt op de wandelpaden heeft het eiland weer gemaakt tot de fantastische wandelbestemming die het voor de uitbarsting was.
 
Tarn et Garonne       NIEUW
 
Ten oosten van Montauban strekt zich een woest gebied uit waar de rivier Aveyron zich diep in de aardkorst heeft ingeslepen. In vrijwel elke rivierbocht bouwde men in de Middeleeuwen een stoere burcht en er
omheen groeiden kleine dorpen met kronkelende steegjes, schaduwrijke pleinen, heerlijke terrasjes en sfeervolle herbergen. Al dat fraais wordt met elkaar verbonden door een serie schitterende wandelingen puur door de natuur. Simpelweg genieten van het fijnste dat Frankrijk heeft te bieden.
 
 
Vercors         NIEUW
 
De Vercors is een paradijs voor veel
outdoor-activiteiten, niet in het minst voor bergwandelen. Want dwars door dit schitterende natuurgebied loopt 'La Grande Traversée', een trektocht over golvende bergweiden, door prachtige loofbossen, langs mooie bergmeren en bovenlangs de indrukwekkende kalkwand waar de Vercors abrupt wordt afgebroken. Het is ook een gebied met een rijke flora, je hebt een dikke kans om gemzen, steenbokken, marmotten en steenarenden tegen te komen. Je slaapt in leuke familiehotels die helemaal passen in het sportieve karakter van deze trektocht.
 
 
 
La Palma     uit de as herrezen        
Toen de Cumbre Vieja-vulkaan op la Palma in september 2021 begon te spuiten en het zuiden bedekte met een asdeken, keken we wekenlang met spanning naar de beelden.   U herinnert zich dat vast nog wel.

Na 3 maanden stopte de vulkaan gelukkig met braken. De Palmezen pakten de bezem en gingen hun eiland schoonvegen. En de wandelpaden kregen ook een beurt. Dus is het rond Puntagorda en Tijarafe weer fantastisch wandelen vanuit je eigen casita en ontdek je hoe verbluffend mooi dit bijzondere Canarische eiland is.
 
in voor een nieuwe STAP in je leven ?
 
    STAP Reizen zit flink in de lift, dus zoeken we per direct  
    versterking van ons team.
 
  • het liefst vinden wij iemand die affiniteit heeft met actieve reizen
     en weet wat daar allemaal bij komt kijken.

  • het liefst is het ook iemand die graag met klanten communiceert en
      handig is met reserveringssystemen.

  • de functie reserveringsmedewerker is voor minimaal 24 uur p/week.      
      Vanuit huis werken is een reële optie.
 
      Heb je zin om die nieuwe STAP te zetten ? 
     of ken je iemand die bij ons past ? 
 
     Bellen 030 2302503  of  mailen: info@stapreizen.nl   of   whatsappen
STAP Reizen, Nieuweweg 4, 3811 EW Amersfoort, Nederland +31 (0)30 230 25 03  info@stapreizen.nl
Volg STAP Reizen via: /stapreizen /stapreizen @stapreizen  Stapreizen
STAP Reizen is aangesloten bij: