Ako ne se chete kliknete
 
Остават само няколко дни до изложението LiftBalkans (асансьорни уредби  и ескалатори) и паралелния семинар.
 
Вярваме, че не сте забравили датите 5 – 7 март и мястото – Интер Експо център, София.
 
В този бюлетин ще може да си припомните семинарната програма и да се запознаете с продуктите на  две от фирмите - изложители.

Ако търсите решение при реализиране на нов проект или искате да обновите съществуваща сграда, посетете изложението и планувайте участие в семинара!
 
Семинарна програма 7 март 2014, зала Родопи
Лектори от България, Гърция, Белгия.
За да видите пълната програма, моля, посетете: http://viaexpo.com/bg/pages/seminar-program
 
Организатор:

 
   
 
 
     Изложба
     Брошура 
     Медийни
       партньори
     Партньори   
 
 


 
На вниманието на уважаемите КЛИЕНТИ на ИЗАМЕТ, предоставяме информация за новите продукти.
1. Платформа за хора с увреждания с товароподемност 150кг (1 човек с количка).
 
2. Вертикална платформа за хора с увреждания с товароподемност 150кг.
 
3. Вертикален подемник за хора с увреждания с товароподемност 250кг.
 
ИЗАМЕТ е четвъртия производител в света на асансьори, окачени на ремъци. Това окачване пести 70% от ел. енергията и при направените изпитвания на двоен пистов ремък “GUDA”, също не показа отклонения при 50 милиона цикъла или за работа над 65 години. Докато за въже 10 милиона цикъла са пределни.

На тази база ИЗАМЕТ пуска асансьор LP-14 с фантастични показатели: скорост 0,63м/сек., товароподемност 400кг/375кг. за площ 140х 110см за кабината, с височина на подема 15метра, 6 спирки и !!! дъно (пропадало) 20см и от крайна спирка до таван 250см. В този модел има 1 устройство, като патент за промишлен образец.

Най-приятната изненада за Вас е новият модел GENEZIS с уникално, кинематично окачване (патент на ИЗАМЕТ), което позволява уникални параметри: товароподемност от 320кг. до 2000кг., скорост от 1м/сек. до 2,15м/сек. с височина на подема до 70метра и ВНИМАНИЕ дълбочина на шахтата 50см и от крайна спирка до таван 320см, товароподемност от 2000кг до 4000кг, скорост 1м/сек. и височина на подема до 60метра. Пригоден е за складове, паркинги и промишлени предприятия, като обърнете внимание, че 4 тона при скорост 0,5м/сек. се движи с 13,5 KWA мотор.

Същите могат да се изпълнят при дълбочина на шахтата 80см и таван 340см.
Трите горепосочени модела се изпълняват с безредукторни машини, на ремъчно окачване  и се управляват с инвертор „DANFOSS”, с безконтакторен, което осигурява енергоефективност 70 % пълна безшумност и надежност, тъй като вечният ремък е с полуретанова повърхност  и неизносва фрикционната шайба.
 

 
  
 Фирмата е създадена през 1993 г. в София. Произвежда пълна гама от асансьори с електро и хидрозaдвижване, с права съгласно Евросертификат 107/В/06.12  за проектиране, производство, инсталиране, сервиз и крайна проверка на всички видове асансьори.
Фирмата е създадена през 1993 г. в София. Произвежда пълна гама от асансьори с електро и хидрозaдвижване, с права съгласно Евросертификат 107/В/06.12  за проектиране, производство, инсталиране, сервиз и крайна проверка на всички видове асансьори.
Продуктовата листа е разширена със съоръжения за превоз на хора в неравностойно положение, системи за паркиране и др. Фирмата разполага с две производствени бази в страната, най-съвременни технологии, прогресивни системи за проектиране.
Продуктовата реализация на ТЕХНОС, освен в България, е в Русия, Украйна, Сърбия, Македония, Ирак, Австрия, Албания. Фирмата  е със  сертифицирана Система за управление на качеството, разполага и със сертификати в страните, където изнася продуктите си. 
 
Убедени сме, че ще е от полза за дейността Ви да не пропуснете следващата седмица датите 5 – 7 март!