Har du problem att läsa detta mail eller vill se det i din webbläsare                                                     Fredagen den 21 december 2012
 
Julafton är bara ett stenkast bort!
BeOutdoors hjälper dig i julklappsyran 
 
Vi på BeOutdoors vill hjälpa dig att utvecklas som isfiskare!
Vinterfisket är igång på allvar nu. Men vi har fortfarande en underbart lång issäsong framför oss. Gädda, abborre, gös, regnbåge och röding. Från isen kan vi fiska en mängd olika arter, och med ännu fler olika tekniker. Har du några frågor eller funderingar kring isfisket så är du varmt välkommen in i någon av våra butiker. Där visar vi dig vad du behöver för prylar. Vilket säkerhetstänk du skall bära med dig när du befinner dig på en is, samt förklarar fiskens beteende och vanor under vinterhalvåret.
Arvid med en grann isgädda. Det här är sann vinterglädje!
 
 
Mellandags-REA med start 26 december! 
Glöm inte bort att kika in på vår facebook och hemsida titt som tätt nu under julen. Vi kommer snart gå ut med alla detaljer kring vår mellandagsrea. Det blir smaskigt, så mycket kan vi lova er!   
 
 
Presentkort är den perfekta juklklappen!
Det är svårt att veta vad vi skall ge våra sportfiskefränder i julklapp. Det är inte lätt att ha stenkoll på vilken utrustning våra vänner har, och vilken utrustning de inte har. Därför har vi tagit fram ett riktigt bra erbjudande för dig. Med ett presentkort kan det inte gå fel. Köper du ett presentkort till ett värde av 500:- så får du en julklapp av oss på köpet! Du väljer själv om du vill ha en urskön Trakkermössa, ett par riktigt varma och smidiga fiskevantar, ett Svartzonkerbete, eller varför inte ett par isdubbar för dig som tänker på säkerheten. Erbjudandet gäller både i butik och på nätet, det gäller fram till och med den 23 december (alla våra butiker har öppet 23 december).
 
Köper du presentkort till ett samlat värde av 1.000:- så får du välja två julklappar, 1.500:- tre julklappar, etc, etc. Presentkorten kan lösas in fr.o.m. 24/12.
 
Butikerna är fullproppade med isfiske!
Missa inte möjligheterna som isarna för med sig. Men tänj heller inte på säkerheten. Isfiske ska utföras på ett ansvarsfullt och respektfullt vis. Med rätt prylar fiskar du effektivare, säkrare och mer avslappnat. Är du ny isfiske så skäms inte, vår passion är att sprida vår kunskap om sportfiske, så kom in i våra butiker och ställ dina frågor till oss. Vi besvarar dem mer än gärna!
 
 
Värdecheck - Sista chansen!
Vet du redan vad din vän vill ha i julklapp så har vi tagit fram ett riktigt bra erbjudande till dig också!
Handlar du för mer än 300 kronor i någon av våra fysiska butiker så får du en värdecheck på 20% av totalbeloppet som du kan använda som ett presentkort. Även det här erbjudandet gäller fram till och med den 23 december (alla våra butiker har öppet den 23 december). Värdechecken måste lösas in innan den sista februari. Uppge koden 'Tomtecheck' i kassan för att ta del av det här erbjduandet.
 
 
Buster med en kanonfin gös i toppkondition. Tagen ifrån isen under ett pass han lade tillsammans med BeOutdoors Marko Macek. 
 
KOLLA IN VÅRA ANDRA AKTUELLA KLIPP
 
 
 
NYA MÅL FÖR DITT FISKE i ÅR? VI HAR GREJORNA OCH KOMPETENSEN FÖR ATT HJÄLPA DIG!
 
Våra butiker & öppettider
BeOutdoors SÖDER, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM/NORSBORG. Må-Fr 10-19, Lö & Sön 10-16
BeOutdoors NORR, Valhallavägen 46, STOCKHOLM. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors VÄSTERÅS, Gjutjärnsgatan 5, VÄSTERÅS. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors GÖTEBORG, N. Allégatan 5, GÖTEBORG. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors MALMÖ, Köpenhamnsvägen 5, MALMÖ. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors LUND, S. Esplanaden 20, LUND. Må-Fr 10-18, Lö 10-15
BeOutdoors, Segersbyvägen 15, STOCKHOLM. newsletter@beoutdoors.se