Bezoek onze website »
April 2015

Business Intelligence (BI) wat kun je er mee?

Heel veel organisaties weten niet dat SharePoint uitgebreide mogelijkheden heeft op het gebied van Management Informatie, ook wel Business Intelligence genoemd.
 
In alle versies van SharePoint zit de mogelijkheid om mooie en goed leesbare overzichten (Dashboards) te maken. Het spreekt voor zich dat de mogelijkheden per versie verschillen maar het goede nieuws is dat je als organisatie hier in kunt groeien. De basis versie van SharePoint biedt voor heel veel organisaties al voldoende mogelijkheden.

Met SharePoint kunt u alle soorten data & informatie bronnen aanboren en combineren tot mooie leesbare overzichten, waar uw verschillende soorten gebruikers van kunnen profiteren in hun dagelijkse werk. De overzichten kunnen in speciale dashboards gepresenteerd worden of kunnen meegenomen worden in andere portalen. Niet alleen het management maar ook medewerkers op de werkvloer kunnen profiteren van Dashboard.

In de nieuwste versie van SharePoint wordt Excel met Power BI naadloos geïntegreerd, zodat u nog makkelijker kan komen tot uw Management Informatie / Dashboards opgebouwd uit uw diverse informatiebronnen. Uw databronnen worden omgezet tot mooie grafieken of overzichten. Bedrijven die degelijke hulpmiddelen inzetten kunnen meer, makkelijker en sneller inspelen op veranderingen in markt- of projectontwikkelingen.
  

Meer informatie over de mogelijkheden van SharePoint en nuttige   (management) Dashboards?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

SharePoint en Documenten Beheer (DMS)

Een belangrijk onderdeel van SharePoint is het gebruik van documentenbeheer functionaliteiten. Al jarenlang is SharePoint een officieel gecertificeerd (NEN 2082) documentenbeheer systeem.  Vooral in project georiënteerde omgevingen is documentenbeheer een belangrijk onderdeel in het beheren van projectafspraken.

Door op een prettige en intuïtieve manier vanuit SharePoint documenten aan te maken en te bewerken, worden zaken automatisch voor u geregeld zoals het beheren van versies en het in- & uitchecken van documenten. Resultaat van goed documentenbeheer is onder andere het makkelijk en snel kunnen vinden en presenteren van documenten (incl. preview).

Als u meer functies van een DMS wilt gaan gebruiken komt u al snel op het gebied van b.v. het toevoegen kenmerken (metadata) aan een document. Het gebruik van kenmerken is zeer aan te bevelen voor het sorteren, groeperen en snel terug kunnen vinden van documenten. In de meest optimale situaties kunt u zelfs middels kenmerken documenten automatische laten archiveren.

Het mooie van SharePoint, in tegenstelling tot de Windows verkenner, is dat documenten automatisch worden geïndexeerd (ook de inhoud) zodat u documenten snel weer terug kunt vinden. Indien u toe bent aan de volgende stap, kunt u documenten (intern & extern) routeren met behulp van Workflows, waarmee u onder andere de status van documenten kunt volgen.

Door de steeds grotere hoeveelheid digitale documenten zullen bedrijven de komende jaren steeds meer afscheid nemen van de Windows verkenner om over te stappen op een professioneel documentenbeheer systeem. SharePoint is uw oplossing!
 

Meer informatie over SharePoint en Documenten Beheer (DMS)?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.

Informatie Management & Connected Enterprise

De afgelopen jaren hebben we bij onze klanten vele verschillende informatiesystemen geïmplementeerd. Deze informatiesystemen staan vaak los van elkaar en hebben weinig tot geen integraties om informatie maar één keer te hoeven vastleggen.

Met moderne hulpmiddelen is het tegenwoordig niet meer nodig om informatie op verschillende plekken te beheren, we kunnen en moeten informatie meer integreren en automatiseren, de Connected Enterprise.
Om te komen tot een geïntegreerde informatiehuishouding zullen we goed moeten kijken naar alle informatie binnen onze organisatie. U zult waarschijnlijk schrikken van de hoeveelheid informatie welke dubbel worden ingevoerd en beheerd.
Het goede nieuws is dat er steeds meer hulpmiddelen zijn om dit tot een minimum te beperken.
De komende jaren zullen bedrijven initiatieven starten om tot een rationalisatie van hun informatiesystemen en informatiestromen te komen. De informatieanalyse zal onherroepelijk leiden tot nieuwe inzichten om slimmer met informatie om te gaan. Be-Sync heeft veel ervaring op het efficiënt om gaan met uw bedrijfsinformatie. Wij helpen u graag een stap vooruit!
 

Meer informatie over Informatie Management & Connected Enterprise?

Bezoek onze website »    of bel      0318 - 43 82 26.
 
 

Laatste nieuws

Codarts International  University migreert naar een nieuwe versie van SharePoint
Be-Sync gaat samen met Xcellent de SharePoint omgeving van Codarts International University migreren naar een nieuwe versie van SharePoint. Dit is voor Be-Sync een samenwerking met Xcellent, waarbij Be-Sync en Xcellent elkaar perfect aanvullen om de klant optimaal van dienst te zijn
 
Nieuwe functionaliteit doorgevoerd in Materieel Webshop
Vanwege het succes van de geïntegreerde Be-Sync Materieel Webshop blijft Be-Sync dit product verder verrijken met extra functionaliteiten.  

Onlangs is er een klachtenmodule geïntegreerd, zodat projectmedewerkers materieelklachten kunnen melden.
© Copyright Be-Sync B.V. 2015