nieuwsbrief - januari 2019 - www.devroolijkefrans.nl

Een vroolijk 2019!!!

Het team van de Vroolijke Frans wenst u allen een gelukkig, voorspoedig en uiteraard vroolijk 2019 toe.
Wij kijken met heel veel plezier en trots terug op het afgelopen jaar, waarin we door zijn gegaan met de goede dingen en er een paar elementen ingrijpend zijn veranderd. Zo hebben we de muziektent opgeknapt en een passende hooimijt aan ons terras toegevoegd.
Wij willen u bedanken voor het vertrouwen. Wij worden er vroolijk van en gaan vol goede moed 2019 in om er weer een geweldig jaar van te maken.
Dat alles onder ons motto: Eten, Drinken en Cultuur!!
 

Nieuwe kaart vanaf 16 januari

Een nieuw jaar een nieuw begin dat betekent een nieuwe kaart. Onze koks Luuk, Pascal en Hilbert Jan hebben hun uiterste best gedaan om voor weer heerlijke winterse gerecht voor u samen te stellen. Wat dacht u van een zacht gegaarde sukade van kalf met daarbij een stamppotje van winterpostelein met afsluitend een oude gewilde klassieker lauw warm suikerbrood met Citroen roomijs
Vanaf 16 januari gaat onze winterkaart in kunt u op de website kijken wat er nog meer op de nieuwe kaart komt!
 

Cultuurprogramma winter en voorjaar

Met trots presenteren wij u ons cultuurprogramma voor de komende zeven maanden. De Vroolijke Frans heeft tot en met juni weer een goed gevuld programma met optredens van diverse aard.
Het programma wordt dit jaar op 13 januari geopend door de band Miss Tuesday. Zij starten de inmiddels traditionele concerten elke twee weken op zondagmiddag, maar daarnaast zijn er ook andere activiteiten. Vanaf februari organiseren we elke eerste donderdag van de maand de  'Covertijd-Avonden' met per avond een andere popheld centraal. Op vrijdag 15 maart is de jaarlijkse Keltische avond, eind juni het traditionele Grindconcert en op 16 juni het kleinschalige festival BroekRock.  Voor het totale voorjaarsprogramma klik op de volgende link: cultuurprogramma.
 

Hardloopwedstrijd rondje Oeken

Op zondag 27 januari zal in samenwerking met Jan Strijker Hardloopbegeleiding een hardloopwedstrijd gehouden worden met start en finish bij de Vroolijke Frans. Door het prachtige buitengebied bij de Vroolijke Frans kunnen verschillende afstanden worden gelopen:
5 km: start 10.05 uur
10 km: start 10.10 uur
jeugd t/m 12 jaar 1,5 km: start 10.10 uur
Inschrijven in de zaal van de Vroolijke Frans of via www.inschrijven.nl
Omkleden en douchen kan in de kleedlokalen van voetbalvereniging Oeken aan de overkant van de Vroolijke Frans.
 
 

AC/DC Covertijd

Onder de titel ‘Covertijd bij de Vroolijkheid’ is er in de De Vroolijke Frans in Broek/Brummen op donderdag 1 februari alle aandacht voor AC/DC Deze Australische Rockband (soms geclassificeerd als heavy metal) uit Sydney, gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young. Een gelegenheidsformatie zal de grootste hits spelen van deze Californische band die funk, rap, punk en pop combineert met rock. De enthousiaste geluiden na de eerste repetitie van de coverband maken nu al duidelijk dat het een onvergetelijke avond zal worden. De entree is € 5,- en de avond start om 21.00 uur.
 
 

Good Riddance wint de Brummense popquiz

De Hans Broer Award is het komende jaar te vinden op de schouw bij Good Riddance, dit jaar bestaande uit Erik Bergsneider, Sylvia Smit en Erik Hommel. Dit team wist na een zinderende strijd gedurende zo’n drie uur, verdeeld over drie muziekronden, de achtste editie van de Brummense Popquiz te winnen. Zij werden op een half punt gevolgd door The Spotify’s en daar weer een enkele punt achter werd De Vrijwillige Brandweer van Breda dit jaar derde.
Met een volle (uitverkochte) zaal, de traditioneel gezellige sfeer en een buitengewoon spannend verloop van de officiële popquiz, kan de organisatie ook dit jaar weer terugkijken op een bijzonder geslaagde editie.
 
 

Cultuurmenu

De Vroolijke Frans staat voor eten drinken en... cultuur. Ook in 2019!! Dat laatste laten we onder andere zien door regelmatig op zondagmiddag een optreden te organiseren. De optredens zijn, tenzij anders vermeld, steeds van 14:30 tot 16:30 uur en de entree is gratis. 
Houd voor actuele info  de website in de gaten!
 

Zondag 13 januari
Miss Tuesday

Een lekkere mix van verschillende muziekstijlen zoals de blues, soul, rock & roll, rock, pop en Nederlandstalige muziek.
 

Zondag 27 januari
CheZReneZ & Friends

René Prop (zang en gitaar) met bevriende muzikanten spelen nummers van Van Morrison tot JJ Cale.
 

Zondag 27 januari
Rondje Oeken

Hardloopwedstrijd in de omgeving van de Vroolijke Frans over verschillende afstanden en voor alle leeftijden.
Start: 10.00 uur
 

Donderdag 7 februari
AC/DC Covertijd

Onder de slogan ‘Covertijd in de Vroolijkheid’ deze keer AC/DC.
Aanvang: 21.00 uur
Entree: € 5,00

Openingstijden

ma & di gesloten
wo: 17.00 uur
do: 17.00 uur
vr: 11.00 uur
za: 11.00 uur
zo: 11.00 uur

Wilt u buiten de gangbare openingstijden een feest of groepsactiviteit plaats laten vinden? Neem dan gerust even contact op! Wij ontvangen u graag. Tel: 0575-561719

Menukaart

Voor wie alvast een voorproefje wil van de menukaart: klik hier

Nieuwsbrief

Bent u nog niet op deze nieuwsbrief geabonneerd en u wilt hem wel graag ontvangen klik hier

Social Media

 
De Vroolijke Frans
Knoevenoordstraat 51
6971 LH Brummen (Broek)
Tel: 0575-561719
www.devroolijkefrans.nl