Click here to view this email in your browser
Hej,
 
Vardagen är här, skolorna börjar och många av oss är tillbaka på jobbet igen. Härliga sensommardagar väntar när man fortfarande kan sitta ute med sin stickning och njuta av solvärmen. Jag ser även fram emot de klara, krispiga höstdagarna och inte minst alla turer i svampskogen! Jag hoppas ni alla har haft en skön och avkopplande sommar, och är redo för en spännande höst med mycket ull!
 
 
Vi har ett fåtal platser i en grupp som ska gå kursen Sticka flätor för Ivar Asplund på torsdag den 29 augusti kl 18.30-21. Gruppen är inte full så därför bjuder vi in övriga prenumeranter på nyhetsbrevet till de sista platserna. Kursen kostar 425 kr. 
 
Läs mer om kursen och hur du anmäler dig här!
 

 
 
 
Snart dags för nästa nummer av Laine Magazine!
Laine Magazine Issue 9 finns nu att förbeställa, tidningen släpps fredagen den 22 september. I nr 9 kan du bland annat läsa en intervju med Lavanya Patricella, ett reportage om Fru Valborg, en reseguide till München och hela 13 beskrivningar från internationellt kända designers. 
 
Tidigare nummer har sålt slut snabbt. För att boka ditt exemplar är du välkommen att maila till order@litetnystan.se, tidningen är på engelska och kostar 280 kr. Du kan även beställa tidigare nummer dvs nr 1-8, köper du minst två olika nummer kostar de bara 250 kr/st. Vi behöver din beställning och betalning senast den 31 augusti.
 
 
 
 
Nytt favoritprojekt: Shifty Sweater
 
Jag har börjat på en Shifty Sweater av fantastiska Andrea Mowry, mer känd som Drea Renee Knits. Det är ett jätteroligt projekt, mönsterstickning med två olika flerfärgade garner och lyfta maskor, det är spännande att se hur färgskiftningarna växer fram.  
Jag stickar i Crazy Zauberball från Schoppelwolle. Beskrivningen till Shifty Sweater köper du på Ravelry, antingen direkt på sajten eller hos oss i butiken. 
 
 
Ny design från Sandnes garn!
 
Vi har fått in flera nya mönsterhäften med fin design för stora och små från Sandnes garn. Här är några av våra favoriter! Häftena kostar 49 kr och säljs tillsammans med Sandnes garn.
 
 
 
Mycket garnglädje!
 
önskar Karin 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Litet nystan
- butiken med inspirerande garner i naturmaterial

S:t Paulsgatan 20, 118 48 Stockholm
tel 08-643 34 60
info@litetnystan.se
www.litetnystan.se
 
Öppettider:
vardagar kl 11-18
lördagar kl 11-15 midsommar - augusti, kl 11-16 från och med september