Innehåll
 
- Trendigt och bra
- Vardagsövning 
- Underbara klipp
- Hemmagjord glass

Om Personbästa AB

Personbästa AB drivs av Jan Tern som utvecklar företag, lag och individer genom att arbeta med hälsosamma förändringar. Detta görs via utbildningar, föreläsningar, fystester, coaching och mycket mera. Allt för att skapa en miljö och omgivning som ger goda förutsättningar för att "gladprestera".
 
Klicka på bilderna för att se några roliga videoklipp
 
 
Roliga Ricky Gervais. Hans simmande elefant imitation är underbar
 
 
Kan man vara nog tydlig i sin kommunikation?
 
Citat 
 

Do I not destroy my enemies when I make them my friends?
Abraham Lincoln 
 
Trendigt - Ja, Bra - Nja

Hela tiden kommer det nya trender, men bara för det är trendigt eller inne behöver det inte vara bra. I min egen föreläsningbransch är det många som nu tycker att Powerpoint är ute och att man bara ska stå och berätta om sitt budskap. Visst har vi alla sett en massa tråkiga Powerpoints men jag som har mina rötter i utbildningsbranschen och som är mycket mån om att du efter en av mina föreläsningar ska både fått ny kunskap och motivation att åtminstone göra någon lite positiv förändring tycker att bilder och Powerpoint bara förstärker mitt budskap. Den kinesiske filosofen Konfucius sa redan 500 år f.Kr, något som gäller än idag. Jag hör och jag glömmer, jag ser och jag minns, jag gör och jag förstår.
 
När gymmen gick till att bli allmänna träningsanläggningar var trenden fräcka maskiner. Det som var bra i den trenden var att fler personer började träna, det som kunde varit bättre är att väldigt många av dina stabiliserande och koordinerande muskler kopplas ut och tränas därmed väldigt lite när du sitter i en maskin. Nu är en trend att gå tillbaka till mer fria vikter, vilket jag tycker är en bra trend.
 
När det gäller kost, så vet vi alla här finns det otroligt många trender, både bra och dåliga. Så innan du går "all in" på en trend oavsett vad det är fundera på om det både är bra och trendigt eller bara trendigt. 
 
26 timmarsdygnet i media
 
I senaste numret av Företagsvärlden presenteras min senast bok 26 timmarsdygnet. Alltid lika roligt när det skrivs positivt om mina böcker.
 
 
Enkel vardagsövning
 
  
En enkel vardagsövning som utförs med gummisnodd för att få en bra hållning. Klicka på bilden för att köra igång videon.
  
Hemmagjord glass
 
 
Det börjar närma sig sommaren och då kan det vara gott med glass. Tyvärr är inte glass det nyttigaste du kan äta, MEN om du gör den på exempelvis mogna bananer så är det både gott och nyttigt. Denna glass gjorde jag på banan och ananas som var på väg att bli övermogna.
 
Skär frukten i bitar och lägg dessa i frysen minst sex timmar. Ta ut ur frysen och låt fruktbitarna stå framme fem till tio minuter innan du mixar bitarna med en blender eller mixer. Därefter är det bara att äta och njuta med ett gott samvete. 
 
Skapa en bra, hälsosam och glädjande månad.
 
Jan Tern
 
Vi hörs om en månad i nästa månads nyhetsbrev.
 
Vill du kontakta mig når du mig på något av följande: Tel:0768-147080  eller
Personbästa Förlag & Event AB 
www.personbasta.se