AMGEN Singelloop Breda
9 september 2015
  
Zoveel lopers, zoveel plezier
  
Hoe loop jij de Singelloop?
 
Zoveel lopers, zoveel plezier. Iedereen loopt met z'n eigen doel, z'n eigen verwachting. Je staat op de startlijn alleen, samen met anderen, voor een pr of voor een goed doel. Voor het eerst, of op weg naar een marathon. Met je vrienden of met je kinderen in de Familieloop.
 
Op welke manier je de singels van Breda ook rondloopt op 4 oktober, wij heten je welkom, moedigen je aan en zorgen ervoor dat de Bredase Singelloop jóuw loop wordt!

Voorinschrijven, het kan nog!
 
Voorinschrijven voor de AMGEN Singelloop Breda kan nog steeds. Kijk op onze website voor meer informatie
 
Wil je je startnummer met je naam thuis gestuurd krijgen? Dat kan als je je uiterlijk 17 september (20.00 uur) inschrijft
Voorinschrijvers starten op basis van de de door henzelf opgegeven eindtijd in één van de eerste drie startvakken ingedeeld. 
 
Vervolgens kun je nog tot 24 september (20.000) voorinschrijven, maar staat je naam niet op je startnummer. Je krijgt 'm dan nog wel thuis gestuurd.
 
Daarna kan inschrijven nog op de dag zelf. Je ontvangt dan een startnummer zonder naam en je start vanuit het vierde vak (dus als 4e groep).
 
 

Bestellen: uniek jubileumshirt
 
De 30e editie van de Bredase Singelloop heeft haar eigen unieke loopshirt.
 
Op dinsdag 8 september kreeg burgemeester Depla van Breda het eerste exemplaar om de schouders. Hij loopt er op 4 oktober de 10 km mee.
 
Als je je inschrijft, kun je via het deelnameformulier het shirt bestellen.
 
Doe je niet mee, en wil je 'm toch hebben of kado geven? Ook dan is het shirt snel besteld: ga naar het formulier en kies bij ‘Onderdeel’ voor ‘Bestelling loopshirt’. Je kunt je bestelling direct via iDEAL betalen. Je kunt de bestelde shirts vanaf 28 september 2015 afhalen bij Run2Day, Nieuwstraat 33, in Breda.

Loopagenda
 
20 september: Tien van 't Aogje
Gezelligheid én sportiviteit ten top, bij de populaire ‘Tien van ’t Aogje’ in het Bredase Princenhage.
 
Voorinschrijven kan nog tot 11 september, dus doe het gauw. Dan sta je op 20 september aan de start van de 5 km prestatieloop, de 10 km wedstrijdloop, de 10 km prestatieloop of de Familieloop.
 
Op de website van dit prachtige hardloopevenement vind je alle informatie.
Tot ziens!
 
13 september: Menzis Singelloop Enschede
Naast de Bredase Singelloop zijn er nog een aantal andere mooie Singellopen in Nederland. De Singelloop Enschede bijvoorbeeld!
 
Wil jij zondag a.s. (13 september) met 4000 enthousiaste hardlopers aan de start staan van de 2 Engelse Mijlen (EM) of 5 EM?
Je kunt nog na-inschrijven, op 11 en 12 september bij Runnersworld Enschede of op 13 september in het Volkspark in Enschede. 
 
Natuurlijk staat op de website alles wat je moet weten om de Enschedese mijlen te lopen. Veel plezier!
Facebook.com/SLEnschede
Twitter: #sle2015/@SLenschede

'Het moet wel leuk blijven'
 
DRV Accountants & Adviseurs is onze gewaardeerde naamgevend sponsor van de halve marathon prestatieloop. John Bouw is fiscalist en directeur van DRV Breda. Lees hier zijn column
 
John neemt met zijn bedrijf deel aan de Bredase Singelloop 'voor de gezelligheid'. 'Maar ook kom je door de vele bedrijventeams ook in contact met andere ondernemers'. 
 
Ook zin in 'sportnetwerken'?
Of lekker met je collega's een sportief dagje uit waar je nog lang over napraat? 
Inschrijven voor de bedrijvenloop kan nog steeds! Je hebt als bedrijventeam zelfs heel veel leuke voordelen!
 
Een greep uit de bedrijven die zich al meldden: AMGEN (54!!) teams - CZ 14 teams - Perfetti Van Melle 10 teams - Amphia Ziekenhuis 26 teams, Royal Visum 25 teams. En ook: Pluk de dag kinderdagverblijf 1 team, la Barrique 1 team. Toppers!

IGO Post trotse nieuwe sponsor
 
Een feestelijke gebeurtenis bij de Heeren van Oranje, aan de rand van het Mastbos in Breda: op woensdag 9 september tekenden IGO Post en de AMGEN Singelloop Breda een sponsorcontract. 
 
Het bedrijf in relatiegeschenken en promotionele artikelen verbindt zich hiermee vanaf deze jubileumeditie aan de Singelloop. We heten IGO Post van harte welkom!
 
 

  Stadhuis krijgt medaille Singelloop
   
  Weer een leuke en originele aandachtstrekker voor de jubilerende Singelloop. Op de plek waar op 4 oktober weer meer dan 16.000 hardlopers finishen, hing vorig weekend een levensgrote gebreide medaille: het stadhuis van Breda op de Grote Markt.
   
  Breda breit de kilometers aan elkaar!
   

  Elke maand een verrassende activiteit, volg ons jubileumjaar!
   
  We worden 30 jaar en we trakteren!
  Houd je digitale brievenbus in de gaten, wordt vervolgd.
   
  Blijf op de hoogte van nieuws, de jubileumactiviteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters. Volg de Bredase Singelloop op TwitterFacebook en Pinterest.
   
  Praat mee, deel en upload hardloopervaringen, trainingstips en foto's. 
   
  Je bent natuurlijk ook welkom op onze website www.bredasesingelloop.nl