Nieuwsbrief Artoek

15e jaargang, mei 2017
De papieren tipjes-encyclopedie
Dit keer maar 1 onderwerp in de nieuwsbrief.
Ik wil dolgraag, via webwinkel Artoek, een papieren tipjes-encyclopedie uitgeven......

Een papieren tipjes-encyclopedie? In deze tijd waarin iedereen alles via Google opzoekt?
Ehhhh, daar zie je soms door de bomen het bos niet meer? En je tablet is wel eens leeg of bezet. Of de wifi ligt eruit. Dan is een tipjes-encyclopedie in de keukenla toch hartstikke handig? En wellicht is het een verstandig kadootje voor je kind dat op kamers gaat, de buurman die alle tips gelooft die op Facebook voorbij komen of die tante zonder glasvezelverbinding.
Tipjes-encyclopedie
 
Via deze nieuwsbrief en de sociale media ga ik proberen € 5.000,- bij elkaar te verzamelen om het boek te kunnen laten drukken. Dan wordt alle content gerangschikt en omgezet naar een praktisch boek waar je snel tips kunt opzoeken.

Je kunt me steunen met de volgende bedragen:

€ 10,-
Je leest de tips online en hoeft geen boek?
Je krijgt enkele downloads van webwinkel Artoek en mijn eeuwige dankbaarheid dat je in het boek wilt investeren!

€ 25,-
Je krijgt daarvoor 1 boek, verstuurd naar het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, een setje papierwaren uit de webwinkel en mijn eeuwige dankbaarheid dat je in het boek wilt investeren!

€ 100,-
Je krijgt daarvoor 5 boeken verstuurd naar het adres dat je bij de bestelling hebt opgegeven, een setje papierwaren uit de webwinkel en mijn eeuwige dankbaarheid dat je in het boek wilt investeren.

Wil je als sponsor vermeld worden in het boek? Het boek als relatiegeschenk uitdelen? Een flyer of boekenlegger mee laten sturen? Neem dan even contact op.

Ga voor meer informatie naar de crowdfundingpagina van www.nageluk.nl.
 
N.B. Ik ben blij als je taal- en tikfoutjes door geeft! Mail ze met de titel van het desbetreffende stukje naar martine@artoek.nl
En uiteraard ook doorgeven als een tip niet klopt of als je een betere of andere oplossing hebt! Dat mag rechtstreeks onder de tip.
 
Groet!
Martine Bakx
En graag tot ziens op een van mijn sites:
www.artoek.nl De verkleedwinkel
www.kijkenietkope.nl Voor meer sites en info
www.nageluk.nl De tipjes-encyclopedie