Lieve iedereen,
 
Joepiedefloepie, daar is de lente! Allee. Metereologisch dan toch in België, en voor echt in Spanje. Ziehier wat mijn thermometer - toegegeven, hangend in de zon - op dit eigenste moment aangeeft.
 
 
Ja, ik probeer jullie nu keihard jaloers te maken, zodat je naar hier komt voor een Stemretraite. Ik geef het graag toe. Shoot me :-p
 
Ennnnn *tromgeroffel* het is ook hét moment om mijn Online cursus aan te kondigen! Lees er hiernaast alles over. Of dan toch alles wat ik tot nu toe wil delen ;-)
 
 
Hopelijk mag ik jullie in de toekomst verwelkomen in mijn digitaal klaslokaal. Maar voor het zover is, zijn jullie uiteraard ook meer dan welkom IRL in België, Frankrijk en Spanje!
 
Lieve groetjes,

Sarah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

singsing!

Liefbilkstraat 11
B-9032 Gent, Wondelgem
België
In deze Lentebrief
 
Geupdated & Ge-re-Authorized en zo en al...
Online cursus
Stemmig Genieten in Zuid-Frankrijk
Stemretraîte in Spanje
singsing! op Facebook blijven zien
Je lichaam, je Stem - Evta-Be
 World's Voice Teachers Expo - Nagawki, Polen
 
Authorised CVT Teacher
 
 
Als Authorised CVT Teacher moet ik tenminste 1 keer per 3 jaar opnieuw naar het Complete Vocal Institute in Kopenhagen om ervoor te zorgen dat ik helemaal mee ben met de laatste nieuwe kennis en technieken die bij de methode horen.
 
Ook al was het nog geen 3 jaar geleden, toch ben ik in februari naar de Update Course getrokken. Het was intens en vooral een fantastisch weerzien met collega's en vrienden van over de hele wereld!

 
Online cursus
Creatief, Functioneel en Gezond Stemgebruik in alle mogelijke genres

 
 
 
Ooooo, wat ben ik hier blij mee! Ik ben eindelijk gestart met de ontwikkeling van dit project. En nu ik ermee bezig ben, snap ik niet waarom ik er zo lang mee gewacht heb. Ik amuseer me te pletter!
 
Ik kan nu nog niet veel verklappen, maar geef je alvast de eerste ruwe vorm van het concept mee, die aan de hand van de testgroep nog aangepast kan worden (O ja, er is zelfs een testgroep :-o)
In de Basic formule krijg je verspreid over iets meer dan een half jaar regelmatig lesvideo's over bijvoorbeeld ademsteun, houding, kleuren,... Maar als je intekent voor één van de edelmetalen (Brons, Zilver & Goud - met slechts 4 plaatsen per metaal), zal je ook deel uitmaken van de Community, waar de grootste waarde van deze cursus ligt. Dat wil zeggen dat je tussen de lesvideo's in uitdagingen, quizjes, polls en dergelijke via leuke interactieve tools zal krijgen, die besproken worden in jullie geheime Facebookgroep. Daarnaast zijn er ook webinars, groepslessen en 1-op-1 coaching, afhankelijk van voor welk metaal je kiest.
 
Je ziet, er zal voor elk wat wils zijn :-) Snel meer nieuws!
 
Inschrijven kan nog niet, maar als je suggesties zou hebben, dan mag je die altijd mailen naar sarah@singsing.be.

 
Stemmig Genieten in l'Assaladou
Reizen voor zangers & sprekers
19 - 24 augustus, Nébias - Zuid-Frankrijk
 
 
Je stem voluit ontdekken, beleven en ontwikkelen in een prachtig kader.
 
Groepslessen in de voormiddag, privé coaching in de namiddag, afsluiten met een concert en toonmoment en daarnaast ook genieten van de zon, het eten, het zwembad, de tuin, de zee, de omgeving,..
 
Schrijf je nu in en geniet van de Vroege Vogel Korting
Klik hier voor meer info
 
Stemretraite in Llíber
Een korte getaway voor zangers en sprekers onder de Spaanse zon
 
 
Jaja, de stemretraites blijven in de aanbieding staan. Of je nu alleen of in groep wil komen, ik verwelkom je graag in mijn paradijs onder de Spaanse zon!
 
Met max. 4 deelnemers geniet je 3 dagen lang (of meer, als je wil) van het ontdekken en ontwikkelen van je zon, de zon, de natuur, lekker eten en rust.
 
Budgetvriendelijk én op maat, want ik organiseer deze retraite voor jou wanneer je maar wil! Op dit moment zijn er voldoende geïnteresseerden om groepjes te vormen voor april, mei en later dit jaar. 
 
Klik hier en ontdek er alles over...
 
singsing! op Facebook blijven zien

 
Door aanpassingen aan het algoritme van Facebook, krijg je singsing! misschien niet meer te zien in je tijdslijn.
 
Maar er is gelukkig een oplossing!
 
Volg deze drie eenvoudige stappen:
1. Surf naar singsing! op Facebook.
2. Ga met je cursor naar de knop ‘Volgend’ / ‘Following’.
3. Klik op de optie ‘Als eerste weergeven’ / ‘See first’.
 
Klaar!
 
Je Lichaam, Je Stem
Symposium & 2 workshops

We hebben nog 2 topactiviteiten met internationale docenten en sprekers voor jullie in petto, met de focus op het belang van ons lichaam voor wie werkt met de stem. Ik ben heel trots om jullie hiervoor te kunnen uitnodigen :-) 

 
14 april 2018 - 10h30 - 18h, Thomas More, Antwerpen
In het kader van World Voice Day.
 
10u - 13u Lichaam & Stem, de Link: Manuele zelftherapie voor een vrijere en flexibelere stem met Emmanuelle Trinquesse (FR), zangeres en fysiotherapeute.
14u -17u: Singing, Movement and Staging met Jeanne Dambreville, koordirigente en danseres.
 
Klik hier om lid te worden en geniet van aanzienlijke kortingen op onze activiteiten!
 
World's Voice Teachers Expo
30 juli - 3 augustus 2018, Nagawki (Polen)

 
Amai, de zomer zit nu al propvol :-o 
Naast het lesgeven in Cardet (FR), Tallinn (EST), Nébias (FR), natuurlijk ook Gent (BE) & Lliber (ES) en het congres Eurovox in Den Haag (NL), trek ik in het midden van de zomer naar Nagawki in Polen, voor dit fantastische event met een missie die ik 100% onderschrijf.
 
Over half a dozen of Master Teachers from different Institutes / Schools presenting on the same conference, and working together with a shared goal: to be all better teachers. This is an unique international project that allows voice teachers from any background to learn from the world's teacher trainers top specialists on different methods / techniques and to connect with many teachers around the world. We understand the HUMAN VOICE as an unlimited instrument which could benefit from many different approaches and in many different ways. We believe strongly, and by doing this project, support the idea, that the world top voice techniques do complement each other and that there's a lot that we can learn from this.
 
Onweerstaanbaar, niet? Awel, dat dacht ik ook :-)
 
 
 
Sarah op de Sociale Media

     
 
singsing! op de Sociale Media
 
   
Sarah Algoet
Zangeres
Stemcoach
Authorised CVT-Teacher
Vicevoorzitter & medeoprichter Evta-Be
Lid van de Council van EVTA Europa
Belgisch loco-helper Complete Vocal Technique
Stemonderzoeker